Aanvraag factuur voor werkgever of instantie

Betaalt je werkgever of een instantie jouw collegegeld rechtstreeks aan de CHE en wil zij een factuur? Vul dan onderstaande aanvraagformulier. De factuur wordt digitaal naar jou verstuurd met het verzoek deze gelijk door te sturen naar je werkgever/instantie. 

Betaal je zelf en declareer je het collegegeld bij je werkgever, vraag dan een betaalbewijs aan met dit formulier.

De factuur moet voor de start van het studiejaar betaald zijn (1 september). Het kan om administratieve redenen zijn dat de factuur niet op tijd betaald is. Als student blijf je zelf verantwoordelijk voor tijdige betaling. Om een eventuele uitschrijving te voorkomen, adviseren wij je voor 1 september ZELF een digitale incassomachtiging (DIM) af te geven in Studielink *. De DIM vervalt na betaling van de factuur.

* LET OP bij het invullen van de DIM:  Kies ‘IKZELF betaal’. Een werkgever/instantie wil meestal geen machtiging afgeven.

Download hier het Studielinkstappenplan digitale incassomachtiging en volg de rechterkolom

 

Werk je bij een van de genoemde werkgevers, dan mailen wij de factuur rechtstreeks naar je werkgever. Het kan om administratieve redenen zijn dat de factuur niet voor de startdatum van de opleiding betaald is. Geef daarom ook een digitale machtiging af, kies voor IKZELF betaal en vul je eigen bankgegevens in (zie Stappenplan DIM). Er zal geen incasso uitgevoerd worden van jouw rekening, omdat wij afspraken hebben gemaakt met jouw werkgever. 

Heb je een andere werkgever? Vul dan onderstaande gegevens in:

Show webform subscribers
On