Open Avond 24 april
  • Corine Baakman

Corine Baakman

Leraar Basisonderwijs

 

Nicole van Roekel

student Communicatie

 
  • Frans Benschop

Frans Benschop

SPH Voltijd

 

Leraar Basisonderwijs voltijd

  • Academie:Academie Educatie
  • Beroepsperspectief:Leraar basisonderwijs
  • Instroomeisen:Opleiding vwo, havo, mbo (niveau 4) of een vergelijkbaar diploma

Als leraar sta je iedere dag voor een schitterende uitdaging; je helpt kinderen groeien!


Nieuw: Praktijkpabo
 
in regio Rotterdam, Den Haag, Gouda, Dordrecht, Hoekse Waard/ Goeree Overflakkee.

PraktijkpaboWil jij juf of meester worden en leren in de praktijk? Maak dan kennis met de Praktijkpabo in bovenstaande regio's. Een lesdag per week in Ede en daarnaast stage, zelfstudie en lesvoorbereiding. Deze duale variant van de opleiding Leraar Basisonderwijs bieden we aan in nauwe samenwerking met christelijke basisscholen. Meer informatie

 

 

 

 

 

 

Geen dag is hetzelfde. Een goede leraar blijft je bij. Wil jij ook zo'n leraar worden? De Pabo Ede zal je tijdens je studie uitdagen met goed onderwijs en gepassioneerde docenten.


Vooropleiding

Om toegelaten te worden tot het eerste jaar, moet je een vereiste vooropleiding hebben: VWO, havo, mbo (niveau 4) of een vergelijkbaar diploma. Daarnaast moet je aan de voorwaarden voldoen die bij de aanmelding worden gesteld. Wanneer je niet de vereiste vooropleiding hebt en 21 jaar of ouder bent, kun je een schriftelijk toelatingsonderzoek afleggen. Voor meer informatie over het toelatingsonderzoek kun je hier klikken.

 

Open Dag

Benieuwd naar de opleiding Leraar Basisonderwijs? Maak dan kennis tijdens een Open Dag of ervaar de praktijk tijdens een Experience Day.

 

100% Meesterproof

Is de opleiding Leraar Basisonderwijs alleen wat voor vrouwen? Niet dus! Bij ons op de CHE is ongeveer 1 op de 4 Pabo-studenten man! Meesters zijn nodig in het basisonderwijs want jongens hebben voorbeelden nodig, ook op school. Op de CHE hebben we voor de Pabo-mannen het 100% meesterproof programma. Lees hier meer over het programma.