Aart Jongeman klein
  • Aart Jongejan

Aart Jongejan

Student Bedrijfskunde MER

 
Marjet van Laar
  • Marjet van Laar

Marjet van Laar

 
Lauwrens Sneep
  • Lauwrens Sneep

Lauwrens Sneep

Student Leraar Basisonderwijs

 

Associate Degree Sociaal Werk in de Zorg

Start in september met deze tweejarige deeltijdopleiding in Ede of Dordrecht!

  • Academie:
Doorleren voor je nieuwe rol
De sector Zorg en Welzijn is sterk in beweging. Door meer focus op de participatiesamenleving, minder geld van de overheid en decentralisaties vraagt het werk in de sector nieuwe vaardigheden en kennis van sociaal werkers. Er komen meer coördinerende taken bij. Complexere ondersteuningsvragen vraagt dit multidisciplinair en innovatief werken. Met de Associate Degree Sociaal Werk in de Zorg (Ad-SWZ) kun je jezelf professionaliseren en toerusten voor de rol die je straks hebt of nu al hebt gekregen. De opleiding is gericht op het vlak van Zorg en Welzijn in het algemeen en specifiek binnen het kader van de WMO.

In oprichting
De opleiding wordt nieuw aangeboden bij de CHE en is afgelopen vrijdag in concept goedgekeurd bij de accreditatieorganisatie NVAO. Dat betekent dat je je nog niet kunt aanmelden voor deze opleiding. Wil je op de hoogte blijven van de mogelijkheden om in september 2016 te starten? Laat je gegevens achter en we informeren je over de voortgang. Hou me op de hoogte 

Meer informatie

Hou me op de hoogte
Wil je geïnformeerd worden over de mogelijkheden om in september 2016 met deze studie te starten? Laat dan hier je gegevens achter! 

Kom 30 januari naar de open dag! www.che.nl/opendag