21 maart Open Avond
Aart Jongeman klein
  • Aart Jongejan

Aart Jongejan

Student Bedrijfskunde MER

 
Marjet van Laar

Marjet van Laar

 
Lauwrens Sneep
  • Lauwrens Sneep

Lauwrens Sneep

Student Leraar Basisonderwijs

 

Open Dagen

Wil je een goede indruk krijgen van onze hogeschool? Weten voor welke beroepen je op de CHE kunt worden opgeleid? Bezoek een Open dag of Open avond, proef de sfeer en praat met docenten en studenten. Meld je nu aan!

Doorlopend programma
Het doorlopende programma tijdens een Open dag of Open avond biedt je een uitstekend inzicht in het reilen en zeilen op onze school. Op de informatiemarkt krijg je veel informatie over onderwerpen als studentenhuisvesting, studentenverenigingen, studiefinanciering. Door een studiekeuzetest te maken check je of je in de goede richting zit en tijdens voorlichtingssessies word je helemaal bijgepraat over wat het betekent om te studeren aan de CHE.

Voorlichting ‘Studeren aan de CHE’
Er zijn op een Open Dag in totaal acht algemene voorlichtingen over 'Studeren aan de CHE'. Ze starten om 10.00, 10.30, 11.00, 11.30, 12.00, 12.30, 13.00 en 13.30 uur. Aansluitend kun je naar één van de opleidingen.

Er zijn op een Open Avond in totaal vier algemene voorlichtingen over dat onderwerp. Ze beginnen om 18.30, 19.00, 19.30 en 20.00 uur. Aansluitend kun je naar één van de opleidingen.

Workshop ‘Durf te kiezen’ (alleen op zaterdag)
Tijdens Open dagen op zaterdag kun je de workshop ‘Durf te kiezen’ van Paulien Vervoorn volgen. Drie kwartier lang ga je met een aantal belangrijke richtlijnen voor je studiekeuze aan de slag. En zo kom je wéér een stap dichter bij een goede studiekeuze. Tijdens Open avonden is deze workshop niet te volgen.

Data Open Dagen
Op de volgende data organiseert de CHE Open dagen en avonden voor alle opleidingen, zowel voltijd, deeltijd duaal als digitaal.

Dinsdag 21 maart 2017    18.30 - 21.00
Donderdag 22 juni 2017    18.30 - 21.00

Voorlichting voor Deeltijdbachelors en Associate Degree
Kijk voor de voorlichtingsagenda voor deeltijdstudies op de deeltijdpagina.

Open avond CHE voor professionals
Op dinsdag 21 maart 2017 van 18.30 - 21.00 uur is een open avond met informatie over alle post-hbo's, deeltijdopleidingen, cursussen, trainingen, associate-degree opleiding en meer. Klik hier voor meer informatie over CHE voor professionals. 

Sfeerimpressie Open dag
Bekijk onderstaand filmpje om alvast een sfeerimpressie te krijgen van een Open dag op de CHE.