Open Dag 4 november
Aart Jongeman klein
  • Aart Jongejan

Aart Jongejan

Student Bedrijfskunde MER

 
Marjet van Laar
  • Marjet van Laar

Marjet van Laar

 
Lauwrens Sneep
  • Lauwrens Sneep

Lauwrens Sneep

Student Leraar Basisonderwijs

 

Open Dagen

Wil je een goede indruk krijgen van onze hogeschool? Weten voor welke beroepen je op de CHE kunt worden opgeleid? Bezoek een Open Dag of Open Avond, proef de sfeer en praat met docenten en studenten. Meld je nu aan!

Doorlopend programma
Het doorlopende programma tijdens een Open Dag of Open Avond biedt je een uitstekend inzicht in het reilen en zeilen op onze school. Op de informatiemarkt krijg je veel informatie over onderwerpen als studentenhuisvesting, studentenverenigingen, studiefinanciering. Door een studiekeuzetest te maken check je of je in de goede richting zit en tijdens voorlichtingssessies word je helemaal bijgepraat over wat het betekent om te studeren aan de CHE.

Voorlichting ‘Studeren aan de CHE’
Tijdens een Open Dag en Avond zijn er ieder half uur algemene voorlichtingen waarin we je meer vertellen over studeren aan de CHE en in Ede. Aansluitend aan deze voorlichtingen kun je naar één van onze opleidingen.

Data Open Dagen en Avonden
Op de volgende data organiseert de CHE Open Dagen en Avonden voor alle opleidingen, zowel voor de voltijdbachelors als deeltijdbachelors, post-hbo's, masters en cursussen.

Zaterdag 4 november 2017    10.00-15.00 uur
Donderdag 7 december 2017    18.30-21.00 uur
Zaterdag 3 februari 2018    10.00-15.00 uur
Dinsdag 27 maart 2018    18.30-21.00 uur
Donderdag 21 juni 2018    18.30-21.00 uur

Nieuwe opleiding HBO-ICT
Voor de opleiding HBO-ICT kun je deze dag doorlopend terecht bij het infopunt ICT-opleidingen. Er zijn deze Open Dag geen voorlichtingsrondes.

Sfeerimpressie Open Dag 
Bekijk onderstaand filmpje om alvast een sfeerimpressie te krijgen van een Open Dag op de CHE.