Experience Day
Joram ter Borg
  • Joram ter Borg

Joram ter Borg

Student Verpleegkunde

 
Julia Broekhuizen

Julia Broekhuizen

Student Verpleegkunde

 
Annemieke van Horssen
  • Annemieke van Horssen

Annemieke van Horssen

 

Onderwijs

De voltijdsvariant van hbo-Verpleegkunde is een vierjarige beroepsopleiding met aandacht voor theorie, vaardigheden en professionele houding.

De CHE daagt je als toekomstige verpleegkundige uit om in de complexe zorgwereld je vak met lef uit te oefenen. Dat betekent: weten hoe je zorg organiseert en betaalbaar houdt, maar nooit het belang van de zorgvrager uit het oog verliest. Dat betekent ook: ethische vragen onder de aandacht brengen, voortdurend reflecteren op je eigen handelen en goede zorg centraal blijven stellen. Daarvoor zijn professionals nodig die denken, dienen en durven. Wij stimuleren je graag om je talenten, vakmanschap en identiteit in te zetten voor de (kwetsbare) medemens in de wereld van morgen.

Logo van Bachelor of Nursing 2020Nieuw opleidingsprofiel hbo-V

Bij de Academie Gezondheidszorg van de CHE wordt dit jaar het landelijk ontwikkelde opleidingsprofiel voor de hbo-V, de Bachelor of Nursing 2020, verder ontwikkeld tot een eigen opleidingsprofiel. In de ontwikkeling hiervan is aandacht voor de verschuivende taken van de verpleegkundige, zoals in het ‘beroepsprofiel verpleegkundige’ (2012) is aangegeven. Verpleegkundigen gaan minder zorgen vóór, maar meer zorgen dat.  De rol van preventief werken wordt erg belangrijk. Het nieuwe opleidingsprofiel is toekomst ‘proof’ doordat geanticipeerd wordt op verwachte ontwikkelingen in de zorg.

Wil jij op de hoogte blijven van de vernieuwde opleiding Bachelor of Nursing (hbo-V). Meld je dan hier aan voor de nieuwsbrief