Open Dag 4 november
Aart Jongeman klein
  • Aart Jongejan

Aart Jongejan

Student Bedrijfskunde MER

 
Marjet van Laar
  • Marjet van Laar

Marjet van Laar

 
Lauwrens Sneep
  • Lauwrens Sneep

Lauwrens Sneep

Student Leraar Basisonderwijs

 

Faciliteiten

Met de oplevering van een gerenoveerd hoofdgebouw en de realisatie van een flink aantal m2 nieuwbouw in oktober 2015, is de CHE klaar voor de toekomst. De vernieuwde CHE biedt een grote verscheidenheid aan lokalen, werkplekken, collegezalen en ontmoetingsruimten. Op deze pagina delen we graag de filosofie achter de naamgeving van onze gebouwen en waarom het nieuwe gebouw nog meer in dienst staat van studenten, medewerkers en het werkveld.

De namen: Spectrum en Prisma

Ons onderwijsgebouw bestaat uit twee delen die met elkaar in verbinding staan: Spectrum en Prisma. In Spectrum komt alles samen. De zes academies van de CHE hebben hier een eigen huiskamer, een academiehart, waar de kleur van de opleidingen letterlijk en figuurlijk zichtbaar wordt. Hier is ruimte voor ontmoeting, interactie en verbinding. De kleuren van een academieharten, studenten en medewerkers mengen zich tot de CHE als veelkleurig kenniscentrum.

De kennis die huist in Spectrum wordt via de loopbrug naar Prisma gebracht en daar gedeeld. Prisma is een gebouw met veel licht. Het licht wordt gebroken door de vierkantjes heen en een veelkleurige straal komt naar buiten. Gods licht schijnt door studenten en medewerkers heen en geeft kleur aan de wereld.

Moderne faciliteiten

Het hele gebouw is gericht op het leerproces van studenten en professionals. Er zijn treinzitjes, gesprekskamers, moderne voorzieningen als het medialab, computerruimtes, een Studiecentrum, stiltewerkplekken. Leren, leven en werken staan centraal.

Glossy leven en leren

Heb jij of heeft u interesse om meer te zien en te lezen over de CHE? Bestel onze glossy Bouwen aan Leren en Leven via onderstaand formulier.

Atrium

Het Atrium is de grote, centrale ontmoetingsruimte. Er kunnen grote bijeenkomsten gehouden worden, zoals conferenties, diploma uitreikingen, vieringen en voorstellingen.

Catering

De CHE biedt voedsel voor de geest, de cateraar Zo-Vital levert voedsel voor de maag. Haal een tussendoortje in de MOX of kies voor een verse maaltijd in de CHEw.

Studiecentrum

Het Studiecentrum is verantwoordelijk voor het verzamelen, toegankelijk maken en aanbieden van informatie ter ondersteuning van het onderwijs, onderzoek en de beroepsvorming. De catalogus van het Studiecentrum is digitaal te raadplegen.

Internet, intranet, e-mail en MijnCHE app

Ook de digitale voorzieningen op de CHE zijn goed. Als student kun je op onze hogeschool gratis gebruikmaken van internet. Op het intranet vind je alle informatie over roosters, monitorberichten, tentamenresultaten en nog veel meer. Ook krijg je er toegang tot digitale modules en toetsen.

De CHE heeft een eigen app waarop je o.a. cijfers en roosters kunt inzien. De app is beschikbaar in de Google Play Store en de Apple Store.

 

Vraag gratis de glossy Leren en Leven aan