Open Dag 4 november
Aart Jongeman klein
  • Aart Jongejan

Aart Jongejan

Student Bedrijfskunde MER

 
Marjet van Laar
  • Marjet van Laar

Marjet van Laar

 
Lauwrens Sneep
  • Lauwrens Sneep

Lauwrens Sneep

Student Leraar Basisonderwijs

 

Studenten aan het woord

Benieuwd wat onze studenten te vertellen hebben over deze opleiding?

Iris Andriessen, vierdejaarsstudente

"Op de CHE kan ik mezelf zijn. Ik ben blij dat er een open sfeer op school is, zo kan ik me optimaal richten op mijn studie. Door de kleinschaligheid heb je makkelijk contact met docenten en word ik goed begeleid door mijn eigen studieloopbaanbegeleider. Wat ik ook fijn vind aan mijn studie zijn de keuzemogelijkheden. Ik kan me specialiseren in de richting die ik zelf wil. Zo heb ik gekozen voor de richting jeugdzorg, omdat ik na mijn studie aan de slag wil met deze doelgroep. Door mijn specialisatie en de mijn stages heb ik echt mijn eigen opleiding kunnen maken en ben ik straks helemaal klaar voor mijn eerste baan."

Frank Moll, tweedejaarsstudent

"Ik heb stage gelopen in de jeugdpsychiatrie op de crisisafdeling met als doelgroep jongeren van 12 tot 18 jaar. Daar heb ik veel problematiek gezien. Ik ben gaan inzien hoe belangrijk aandacht is. Een mens heeft op de juiste manier aandacht nodig en het is prachtig wanneer jij dat iemand kan geven. Ik ben twee jongeren die nog maar kort in Nederland woonden gecoacht in hun schoolwerk en in het leven in Nederland. Ik heb hen echt zien ontwikkelen in persoonlijkheid. Nadat ik het coachingstraject had afgesloten kreeg ik een maand later van beide jongens een berichtje waarin de een vertelde dat hij mocht beginnen aan de opleiding die hij zo graag wilde volgen en de ander mocht na hard werken toch over na de volgende klas."

Louisa Laycock, tweedejaarsstudente

"Ik wil met mijn opleiding Social Work mensen helpen die aan de rand van de samenleving staan. Dit is een grote passie van me. Ik wil juist hen laten zien dat ze veel in huis hebben en evenveel waard zijn als ieder ander. 
Ik zit op kamers in het mooie Ede en ben betrokken bij Navigators Studentenvereniging Ede. Ik heb geen moment spijt dat ik het echte studentenleven ben in gestapt. Samen jong zijn, Jezus volgen, vriendschappen opbouwen. Het is allemaal zo waardevol. Ede is een stad waar er echt wel eens een feestje is, maar het niet te bont wordt gemaakt. Zo vind ik het prima te combineren met school en is er naast tijd voor feestjes, ook tijd om lekker aan de slag te gaan voor m'n studie. Ik vind Ede een hele gezellige stad en ik voel me er erg veilig en vooral heel erg thuis."