Open Dag 4 november
Aart Jongeman klein
  • Aart Jongejan

Aart Jongejan

Student Bedrijfskunde MER

 
Marjet van Laar
  • Marjet van Laar

Marjet van Laar

 
Lauwrens Sneep
  • Lauwrens Sneep

Lauwrens Sneep

Student Leraar Basisonderwijs

 

Kom langs!

We vinden het gaaf dat je je oriënteert op sociaal werk, het beroep waar wij zo'n passie voor hebben. We hopen dat de website je veel informatie geeft over het beroep en de opleiding. Maar er is nog veel meer te vertellen! We ontmoeten je graag tijdens één van onze voorlichtingsactiviteiten. Je bent natuurlijk in het bijzonder welkom om langs te komen in Ede. Proef de sfeer van onze hogeschool, maak kennis met onze docenten en studenten en stel al je vragen!

Er zijn verschillende mogelijkheden om langs te komen op de CHE:

Open dag
Bezoek één van onze open dagen! Onze docenten denken graag met je mee over jouw studiekeuze en onze studenten vertellen je alles over hun ervaring van de studie Social Work (voorheen SPH/MWD). Ook vind je hier alle informatie over het studeren in Ede, studiefinanciering en inschrijving.
Klik hier voor alle praktische informatie over onze open dagen!

Experience Day
Tijdens een Experience Day maak je kennis met de praktijk van het beroep. Je ziet en ervaart hoe de opleiding je daarop voorbereidt. Alle belangrijke informatie vind je op een open dag, tijdens de Experience Day gaan we lekker aan de slag!
Lees hier meer over onze Experience Day en geef je op!

Meeloopdag
Heb je deelgenomen aan een open dag of Experience Day en wil je meer? Loop dan een dag mee met één van onze studenten. Je dompelt je een dag lang onder in de studie Social Work en onze studenten vertellen je alles over hun ervaringen!
Meld je via deze link aan voor een meeloopdag!

Startdag
Ook dit seizoen organiseren we een startdag voor iedereen die zich in heeft geschreven vóór 1 mei 2017. 's Middags word je ontvangen op de hogeschool, waar we je bijpraten over de laatste ins en outs. We doen met elkaar een creatieve 'keuzecheck', om zeker te zijn dat je op de juiste plek zit. Ook beantwoorden we met alle plezier je laatste vragen. De datum voor de startdag wordt z.s.m. hier geplaatst.