Open Dag 4 november
Aart Jongeman klein
 • Aart Jongejan

Aart Jongejan

Student Bedrijfskunde MER

 
Marjet van Laar
 • Marjet van Laar

Marjet van Laar

 
Lauwrens Sneep
 • Lauwrens Sneep

Lauwrens Sneep

Student Leraar Basisonderwijs

 

Open CHE-minors

MEDEDELING! BEN JE KIES OP MAAT STUDENT IN 2017 AAN DE CHE LET DAN OP. MAIL KOMT OP DIT MOMENT WAARSCHIJNLIJK TERECHT BIJ JE SPAMBERICHTEN.

Op zoek naar een externe minor? Kies persoonlijk! De minors van de CHE zijn uniek in Nederland. CHE-minors zijn een boost voor je persoonlijke ontwikkeling als professional.


Waarom CHE-minors?
De CHE leidt professionals op die de samenleving van de toekomst kleur willen geven. Dat geldt dus ook voor jou als Kiesopmaat-student (KOM). Om op jouw manier impact te hebben is het cruciaal om je persoonlijke passie te ontdekken. Ook wil je je verdiepen in onderwerpen die voor jou belangrijk zijn en waar je in je beroep mee aan de slag wil. Natuurlijk wil je tegen een stootje kunnen, dus je wil geen genoegen nemen met makkelijk antwoorden. Alleen dan kan jij op jouw unieke manier impact hebben in de samenleving.

Stel je eigen pakket samen
De minors van de CHE zijn 7,5 EC per minor. Je kunt dus je eigen minor-pakket samenstellen van 15 of 30 EC. Dat biedt kansen om je in meerdere onderwerpen te verdiepen!

Persoonsvormend
De minors van de CHE zijn vormgegeven vanuit een christelijke identiteit. Wij geloven dat jouw geloof of levensovertuiging een kracht is van waaruit je leeft en werkt. CHE-minors helpen je om wat jou drijft te verbinden met waar je voor wordt opgeleid en wat er speelt in de samenleving. Door de minors kan jij je dus onderscheiden van professionals met dezelfde opleiding als jij. CHE-minors zijn daarmee een boost voor je persoonlijke ontwikkeling. Dat maakt een minor op de CHE uniek in Nederland.

Multi-disciplinair
Alle CHE-minors worden gegeven door gedreven docenten met kennis van zaken en passie voor hun onderwerp. De minors sluiten aan bij wat jíj graag wilt leren over een bepaald thema. Ook leer je van studenten van ándere opleidingen doordat de CHE-minors multi-disciplinair zijn. In de beroepspraktijk werk je immers ook met andere disciplines samen.

Uit je comfort-zone
Om te groeien en te ontwikkelen, heb je soms ook confrontatie nodig. Confrontatie met totaal andere zienswijzen, ideeën en culturen. In de CHE-minors helpen we je om uit je comfort-zone te stappen en zo te groeien als persoon en als professional. Zo ontdek je nieuwe kanten van jezelf en van de wereld! 

 


Aanmeldknop Minormarkt


 
   Extra verdieping voor wie dat wil  
 

Hope Community is een beweging van CHE'ers die discipelschap en leiderschap willen integreren in hun leven en hun beroep. Binnen Hope willen we elkaar inspireren om het volgen van Jezus centraal te stellen in ons hele leven.

Hope Teams
Hope Community biedt een discipelschapstraject aan naast je studie: een Hope Team. Geloofsverdiepend, persoonlijk en uitdagend. Een Hope Team bestaat uit een groep van 3-4 studenten o.l.v. een CHE-mentor. Als KOM-student kan je deelnemen aan een Hope Team speciaal voor KOM-studenten. Een unieke kans in je studententijd! Lees meer...

 

Wat vonden eerdere externe studenten van hun tijd op de CHE?

Rebekka studeert in Rotterdam.                                 Rodney studeert in Deventer.

 

Agaath (2014):

"Ik heb genoten van de CHE-minor 'Ken je klassieken' . Er moest wel flink voor gewerkt worden en er werd veel informatie in de lessen gestopt, maar ik vond het verrijkend. Overal kom ik nu gedachtegoed van en verwijzingen naar Nietzsche of Augustinus tegen. Ik ervaar de CHE als een hele prettige school, prettig ingericht, maar vooral een goede sfeer. Hoewel ik vind dat je erg veel moet doen voor 7,5 studiepunten, heb ik er geen spijt van dat ik naar Ede gekomen ben voor deze minors."  

Wat zeggen andere externe studenten na het volgen van een CHE-minor?

 • "Ik heb de minor ontzettend leuk gevonden. Ik vind jullie aanbod fantastisch, kunnen nog veel hogescholen een voorbeeld aan nemen."
 • "Het volgen van 4 minors van 7,5ec was heel fijn. Ik zie het als een breed oriëntatie half jaar"
 • "De sfeer is hier heel goed en ik heb nieuwe vriendschappen opgebouwd"
 • "Opvallend goed georganiseerd"
 • "Er is veel persoonlijke aandacht"
 • "De programmaboeken zijn hier beschikbaar vóór de lessen beginnen!" ;)
 • "Warme sfeer"
 • "Geloofsopbouwend om hier te zijn"
 • "Docenten weten écht waar ze het over hebben en geven goed les" 
 • "Ik ben aan het denken gezet"
 • "Goed voor mijn algemene ontwikkeling"
 • "Ik zou het iedereen aanraden"