Experience Day
Aart Jongeman klein
 • Aart Jongejan

Aart Jongejan

Student Bedrijfskunde MER

 
Marjet van Laar

Marjet van Laar

 
Lauwrens Sneep
 • Lauwrens Sneep

Lauwrens Sneep

Student Leraar Basisonderwijs

 

Open CHE-minors

Op zoek naar een externe minor? CHE-minors helpen je om je persoonlijke kleur te vinden als professional!

De CHE leidt professionals op die vanuit hun persoonlijk talenten kleur willen geven aan de samenleving van de toekomst. Daarbij is het ontdekken van je persoonlijke passie cruciaal. Ook zoek je verdieping op onderwerpen die voor jou belangrijk zijn en waar je in je beroep mee aan de slag wil. Je wilt tegen een stootje kunnen, dus je kan daarbij geen genoegen nemen met makkelijk antwoorden.

Persoonsvormend
De CHE-minors zijn vormgegeven vanuit een duidelijke christelijke identiteit. Wij geloven dat jouw geloof of levensovertuiging een kracht is van waaruit je leeft en werkt. CHE-minors helpen je om je identiteit (wie je bent) en je ambitie (waar je voor gaat) te verbinden met je beroep en wat er speelt in de samenleving. CHE-minors zijn daarmee een boost voor je persoonlijke ontwikkeling. Dat maakt een minor op de CHE uniek!

Multi-disciplinair
Alle CHE-minors worden gegeven door gedreven docenten met kennis van zaken en sluiten aan bij wat jíj graag wilt leren bij een bepaald thema. Ook leer je van studenten van ándere opleidingen doordat de CHE-minors multi-disciplinair zijn. In de praktijk werk je immers ook met andere disciplines samen.

Uit je comfort-zone
Om te groeien en te ontwikkelen, heb je soms ook confrontatie nodig. Confrontatie met totaal andere zienswijzen, ideeen en culturen. In de CHE-minors helpen we je om uit je comfort-zone te stappen en zo te groeien als persoon en als professional. Zo leer je om te werken vanuit vanuit je passie en je talent.

 

 
   Extra verdieping voor wie dat wil  
 

Hope Community is een beweging van studenten die willen groeien in discipelschap en leiderschap. Hope Community staat voor Jezus volgen, luisterend leven, op elkaar bouwen en durven pionieren. Om ‘pioniers van hoop’ te worden in de samenleving.

Hope Teams
Een Hope Team is een extra-curriculair, diepgaand en persoonlijk discipelschapstraject voor studenten die CHE-minors volgen. Ook KOM-studenten kunnen deelnemen aan een Hope Team. Lees meer... 

 

Wat kan je bij ons doen?

Wat vonden eerdere externe studenten van hun tijd op de CHE?

Rebekka studeert in Rotterdam.                                 Rodney studeert in Deventer.

 

Agaath (2014):

"Ik heb genoten van de CHE-minor 'Ken je klassieken' . Er moest wel flink voor gewerkt worden en er werd veel informatie in de lessen gestopt, maar ik vond het verrijkend. Overal kom ik nu gedachtegoed van en verwijzingen naar Nietzsche of Augustinus tegen. Ik ervaar de CHE als een hele prettige school, prettig ingericht, maar vooral een goede sfeer. Hoewel ik vind dat je erg veel moet doen voor 7,5 studiepunten, heb ik er geen spijt van dat ik naar Ede gekomen ben voor deze minors."  

Wat zeggen andere externe studenten na het volgen van een CHE-minor?

 • "Ik heb de minor ontzettend leuk gevonden. Ik vind jullie aanbod fantastisch, kunnen nog veel hogescholen een voorbeeld aan nemen."
 • "De sfeer is hier heel goed"
 • "Opvallend goed georganiseerd"
 • "De programmaboeken zijn hier beschikbaar vóór de lessen beginnen!" ;)
 • "Ik had geen betere minor keus kunnen maken!"
 • "Warme sfeer"
 • "Geloofsopbouwend om hier te zijn"
 • "Docenten weten écht waar ze het over hebben en geven goed les" 
 • "Ik ben aan het denken gezet"
 • "Goed voor mijn algemene ontwikkeling"