Introductie en start studiejaar

Annelieke van Koevorden

Student Leraar Basisonderwijs

Meer weten??  
Joas Tensen 1 okt

Joas Tensen

Student Leraar Basisonderwijs

 
  • Frans Benschop

Frans Benschop

SPH Voltijd

 

Studenten aan het woord

Studenten vertellen kort wat over hun ervaringen.

Tweedejaars Pabo-student Manoach van Dam

"Mijn hart ligt bij het lesgeven aan kinderen. Ik wil er voor zorgen dat elk kind goed in de groep ligt. De Pabo bevalt heel goed. De vakken zijn gevarieerd en het meeste van wat ik leer mag ik direct vanaf het eerste jaar al doorgeven aan mijn stageklas. Daardoor voelt mijn opleiding nuttig en relevant. Ik raad toekomstige Pabo-studenten aan om voor de CHE te kiezen vanwege de goede begeleiding van docenten, de inhoudelijke lessen en de christelijke identiteit van de hogeschool. Daat laatste leeft de CHE trouwens ook echt uit. Ik vind het fijn dat er op de CHE veel aandacht is voor persoonlijke ontwikkeling. Hierdoor leerde ik in korte tijd wat mijn sterke en zwakke punten zijn en ook hoe ik hiermee om kan gaan. Naast mijn studie volg ik het 'meesterproof' programma, waar ik samen met andere Pabo-mannen allerlei gezellige en verdiepende activiteiten doe, zoals workshops, teambuilding en sportieve activiteiten."

 

 

Vierdejaars Pabo-student Dave de Haan: 

 

"Wat is er mooier dan kinderen tot bloei te zien komen? Als jij werkelijk een passie hebt voor kinderen, je zelf ook uitgedaagd wilt worden en niet bang bent om je grenzen te verleggen, zou ik juist hier aan de CHE de pabo volgen. Dit omdat je werkelijk gezien en gewaardeerd wordt als student en gecoached door mensen met een passie die aanstekelijk is. Een passie voor kinderen en een passie voor Jezus."

 

 

 

Vierdejaars Pabostudente Meine Wijnstra

“Super begeleiding en alles aangepast op mijn vooropleiding”

 

“Ik heb mijn mbo-diploma Onderwijsassistente op zak, maar ik wilde meer verdieping. Je krijgt als mbo-er meer begeleiding qua studievaardigheden. Daar heb ik veel aan gehad in het eerste jaar. Ik hoefde minder stage te lopen, omdat ik hier al veel ervaring mee heb. Als mbo-er ben ik goed op mijn plek terecht gekomen bij de CHE. Ik krijg super begeleiding en alles is aangepast op mijn vooropleiding!”

 

 

 

 

JannieDeeltijdstudente Jannie Meijers

"Ik ben blij dat ik de stap heb gezet en mijn heb gevolgd. Kinderen zijn zo open en puur! Ik vind het mooi om een rol in hun leven te mogen spelen."

Klik hier verder voor het verhaal van Jannie.