Introductie en start studiejaar
Aart Jongeman klein
  • Aart Jongejan

Aart Jongejan

Student Bedrijfskunde MER

 
Marjet van Laar
  • Marjet van Laar

Marjet van Laar

 
Lauwrens Sneep
  • Lauwrens Sneep

Lauwrens Sneep

Student Leraar Basisonderwijs

 

Introductie en start studiejaar 2017

Via deze site kun je je laten voorlichten over allerlei zaken die belangrijk zijn voor de start van je studie. Zaken als: wanneer word ik voor het eerst op school verwacht, hoe zien de introductiedagen eruit, maar ook informatie met betrekking tot boekenlijsten en andere praktische punten.

Belangrijk is dat je eerst onderstaande informatie doorleest, voordat je via het menu hier links in beeld doorklikt naar je opleiding. 

Doorklikken
Links in beeld kun je doorklikken naar je eigen opleiding.

Studentenvereniging
Als je gezelligheid en diepgang zoekt in je studentenleven, kun je dat zeker vinden bij de studentenverenigingen. In Wageningen en Ede zijn diverse (christelijke) studentenverenigingen. Verenigingen die veel CHE-leden hebben, stellen zich hier aan je voor. 

Wonen in Ede
Zo'n 25% van de CHE-studenten woont op kamers. Grote kans dat ook jij een kamer wilt huren tijdens je studententijd op de CHE. Je kunt een kamer huren via particulier aanbod of via studentenhuisvester Idealis. Wil je in contact komen met particuliere verhuurders? Vind dan de pagina van Christelijke Hogeschool Ede op Facebook leuk. Op deze pagina komen veel berichtjes voorbij over de verhuur van kamers. Meer informatie over Idealis vind je op hun website en op hun Facebook-pagina.

Hogeschool brede opening academisch jaar in Bethelkerk
Maandag 4 september a.s. start het nieuwe studiejaar op de CHE. Je zet een nieuwe stap in je toekomst. Samen met alle studenten en medewerkers willen we deze maandagochtend tijdens de opening van het studiejaar Gods zegen en nabijheid vragen voor het komende jaar.
Sprekers: O.a. Harmen van Wijnen (voorzitter College van Bestuur)
Wanneer: Maandag 4 september 2017 
    09.00 - 10.00 uur: Leraar Basisonderwijs, Verpleegkunde, HRM en Bedrijfskunde   
    10.15 - 11.15 uur: Social Work, GPW, GL, Journalistiek en Communicatie
Waar: Bethelkerk (J.Th. Tooroplaan 133)

Deeltijd en Duaal
Alle informatie rondom de start voor de Deeltijd en Duale studies vind je hier