Open Dag 4 november
Joshi van Santen
  • Joshi van Santen

Joshi van Santen

Student Human Resource Management

 
Anne Boot
  • Anne Boot

Anne Boot

Student Human Resource Management

 
Marissa Hardeman
  • Marissa Hardeman

Marissa Hardeman

Student Human Resource Management

 

Human Resource Management voltijd

Vind jij het leuk om mensen te begeleiden in hun loopbaan en laat je je door cijfers niet afschrikken? Wil jij gesprekspartner zijn van management en medewerkers? Dan is HRM jouw studie!

  • Academie:Academie Mens & Organisatie
  • Aandachtsgebieden:Loopbaanontwikkeling, arbeidsmarkt, arbeid en gezondheid, arbeidsrecht, sollicitatiegesprekken, bedrijfseconomie, Business English, advies- en gespreksvaardigheden
  • Instroomeisen: Alle profielen toelaatbaar


Zakelijke professional
De opleiding HRM leidt je op tot een professional die vanuit een zakelijk perspectief met mensen werkt. Vraagstukken waarover je je tijdens je studie en baan buigt, liggen op het snijvlak van mensen én bedrijven. Zo leer je bijvoorbeeld een goed sollicitatie- of adviesgesprek te voeren en welke invloed werken heeft op mensen en hun gezondheid. Ook leer je hoe je mensen aan het werk krijgt op een plek waar ze passen, hoe je berekeningen maakt of een balans opstelt, hoe bedrijven gerund worden en wat daarin belangrijk is.


Jouw rol als professional
In het bijzonder besteden we op de CHE ook aandacht aan jouw rol als (christen)professional. We vinden het belangrijk dat je oog hebt voor en visie ontwikkelt op de mens als uniek en waardevol, juist binnen het zakelijke domein waarin je gaat werken. We willen je handvatten bieden hoe jij hierin in positieve zin het verschil kunt maken. Zo helpen we je te bouwen aan principes waarmee je in jouw beroepspraktijk straks een onderscheidende HRM’er bent.


Jouw visie op het beroep
Op de CHE vinden we het belangrijk dat je je ontwikkelt tot een professional met visie op je vak. We stimuleren je bijvoorbeeld om na te denken over je levensovertuiging en welke invloed dit heeft op jou als professional. Dit doe je onder andere tijdens vakken als Visies en Ethiek.  


Beroepsperspectief
Ieder bedrijf heeft met de inzet van mensen te maken. Als HRM’er kun je dan ook in een brede waaier van bedrijfstakken en organisaties terechtkomen. Meer informatie over verschillende soorten functies vind je hier.


Topopleiding
De opleiding HRM op de CHE staat in de Keuzegids op nummer 1. 'De CHE krijgt een extra pluim van de experts en onderscheidt zich verder vooral inhoudelijk: studenten krijgen hier door deskundige docenten een programma van hoog niveau voorgeschoteld en de toetsen sluiten er goed op aan. Bovendien is de opleiding erg praktijkgericht en word je goed voorbereid op een baan als human resource manager; dat zien we elders niet veel terug. Het eerstejaarsuitval aan de CHE is beperkt en het aantal diploma’s binnen vijf jaar groot.'