Open Dag 4 november
Aart Jongeman klein
  • Aart Jongejan

Aart Jongejan

Student Bedrijfskunde MER

 
Marjet van Laar
  • Marjet van Laar

Marjet van Laar

 
Lauwrens Sneep
  • Lauwrens Sneep

Lauwrens Sneep

Student Leraar Basisonderwijs

 

Ede als studentenstad

Wil je van je studietijd een onvergetelijke periode maken, dan heeft Ede je veel te bieden. Welkom in studentenstad Ede!

Gezelligheid en diepgang
Christelijke studenten uit het hele land vestigen zich tijdens hun studiejaren in Ede. En niet voor niets. De huisvesting is er goed geregeld en je vindt er gezelligheid en diepgang bij een studentenvereniging of kerkgemeenschap naar keuze. Benieuwd wat studenten van Ede als studentenstad vinden? Lees hier een paar ervaringen.

Huisvesting
Zo'n 25% van de CHE-studenten woont op kamers. Grote kans dat ook jij een kamer wilt huren tijdens je studententijd op de CHE. Je kunt een kamer huren via particulier aanbod of via studentenhuisvester Idealis. Wil je in contact komen met particuliere verhuurders? Vind dan de pagina van Christelijke Hogeschool Ede op Facebook leuk. Op deze pagina komen veel berichtjes voorbij over de verhuur van kamers. Meer informatie over Idealis vind je op hun website op Facebook-pagina.


Studentenverenigingen

In Ede en Wageningen zijn verschillende christelijke studentenverenigingen actief. Zij organiseren gezellige avonden, bezinningsmomenten, theatervoorstellingen, feesten of sportdagen. Lees hier meer over de studentenverenigingen in Ede en Wageningen.