Open Dag 4 november
Eva Zijderveld

Eva Zijderveld

Student Communicatie

 
Leonie van Ark
  • Leonie van Ark

Leonie van Ark

Student Communicatie

 
Nicole van Roekel 1 okt

Nicole van Roekel

Student Communicatie

 

Communicatie voltijd

Ben jij dat aanstormende talent voor de wereld van media en communicatiemanagement? Houd je van schrijven, design, organiseren en presenteren? En ben jij nieuwsgierig en creatief? Dan biedt de opleiding Communicatie jou die sprankelende uitdaging waarnaar je op zoek bent.

  • Academie:Academie Journalistiek & Communicatie

Je kunt overal terecht
De communicatieopleiding van de Christelijke Hogeschool Ede is veelzijdig. En, ook goed om te weten: je kunt met deze opleiding werkelijk in elke denkbare bedrijfstak of organisatie terecht. Waar je na je studie gaat werken, hangt natuurlijk helemaal van jouw interesse af. En van de specialisatie die je na verloop van tijd kiest. Benieuwd wat je allemaal kunt wordenKijk waar onze oud-studenten aan de slag gegaan zijn en waarom zij voor de opleiding aan de CHE gekozen hebben!

Ontdek & maak kennis
Om je een beetje een beeld te vormen van de opleiding Communicatie, kun je het beste naar een van onze Open Dagen komen. Je maakt dan kennis met onze school en spreekt met studenten en docenten van de opleiding. Om de smaak te pakken te krijgen, kun je ook gewoon lekker aan de slag gaan tijdens een Experience Day. Of pak alvast een sneakpreview door testimonials van studenten te lezen die nu de opleiding Communicatie volgen.

Studenten aan het werk

Bezoek ons op een Open Avond!

  • Dinsdag 21 maart 2017 van 18.30-21.00 uur
  • Donderdag 22 juni 2017 van 18.30-21.00 uur


Volg ons op
facebook!