Open Dag 4 november
Aart Jongeman klein
  • Aart Jongejan

Aart Jongejan

Student Bedrijfskunde MER

 
Marjet van Laar
  • Marjet van Laar

Marjet van Laar

 
Lauwrens Sneep
  • Lauwrens Sneep

Lauwrens Sneep

Student Leraar Basisonderwijs

 

Associate-degree Sociaal Werk in de Zorg

Start in september 2017 met deze tweejarige Associate-degree in Ede of Dordrecht!

  • Academie:Academie Sociale Studies

Doorleren voor je nieuwe rol
De sector Zorg en Welzijn is sterk in beweging. Door meer focus op de participatiesamenleving, minder financiering vanuit de overheid en decentralisaties vraagt het werk in de sector andere vaardigheden en kennis van sociaal werkers. Zo wordt er meer verwacht van het coördinerend vermogen van de sociaal werker. Bij complexere ondersteuningsvragen vraagt dit multidisciplinair en innovatief werken. Met de Associate-degree Sociaal Werk in de Zorg (Ad SWZ) kun je jezelf professionaliseren en toerusten voor de rol die je straks hebt of nu al hebt gekregen. 

Start jij september 2017?
De opleiding richt zich op sociaal werkers die zich verder willen professionaliseren en minimaal 16 uur in de week werkzaam zijn in de sector Zorg en Welzijn. Ook met een mbo niveau 4, havo- of vwo- diploma kun je starten met de Ad Sociaal Werk in de Zorg. Werkervaring is geen vereiste maar wél een pre. Tijdens de studie dien je wel een werkplek te hebben. 

Laat je gegevens achter en blijf op de hoogte!
Klik hier om je gegevens achter te laten. We houden je dan graag op de hoogte over de Ad-opleiding.

Open Avond in Ede 
Wil je meer weten? In Ede vindt de eerstvolgende Open Avond plaats op donderdag 22 juni 2017, 18.30 - 21.00 uur. Aanmelden voor deze avond wordt op prijs gesteld en kan hier.