Open Dag 4 februari
Aart Jongeman klein
  • Aart Jongejan

Aart Jongejan

Student Bedrijfskunde MER

 
Marjet van Laar

Marjet van Laar

 
Lauwrens Sneep
  • Lauwrens Sneep

Lauwrens Sneep

Student Leraar Basisonderwijs

 

Associate-degree Sociaal Werk in de Zorg

Start in september 2017 met deze tweejarige deeltijdopleiding in Ede of Dordrecht!

  • Academie:Academie Sociale Studies

Doorleren voor je nieuwe rol
De sector Zorg en Welzijn is sterk in beweging. Door meer focus op de participatiesamenleving, minder financiering vanuit de overheid en decentralisaties vraagt het werk in de sector andere vaardigheden en kennis van sociaal werkers. Zo wordt er meer verwacht van het coördinerend vermogen van de sociaal werker. Bij complexere ondersteuningsvragen vraagt dit multidisciplinair en innovatief werken. Met de Associate-degree Sociaal Werk in de Zorg (Ad SWZ) kun je jezelf professionaliseren en toerusten voor de rol die je straks hebt of nu al hebt gekregen. De opleiding is gericht op het vlak van Zorg en Welzijn, met als specifieke aandachtsgebieden de gehandicaptenzorg, geestelijke gezondheidszorg en ouderenzorg.

Start jij september 2017?
De opleiding richt zich op sociaal werkers die zich verder willen professionaliseren en minimaal 20 uur in de week werkzaam zijn in de sector Zorg en Welzijn. Ook met een mbo niveau 4, havo- of vwo- diploma kun je starten met de Ad Sociaal Werk in de Zorg. Werkervaring is geen vereiste, het hebben van werkplek tijdens je studie wel.

Open Dagen in Ede en Dordrecht 
Wil je meer weten? In Ede kun je je oriënteren tijdens de reguliere Open Dagen en Avonden op de CHE, kijk hier voor de data. Ook in Dordrecht zijn twee voorlichtingsmomenten. Bezoek de Open Avond op woensdag 25 januari 2017 (18.30 - 21.00 uur in de Duurzaamheidsfabriek in Dordrecht, Leerparkpromenade 50 / Maria Montessorilaan 50) of de Open Dag in april. 
Let op: de Open Avond in Dordrecht op woensdag 25 januari is opgedeeld in twee voorlichtingsrondes. De eerste ronde start om 19.00 uur, de tweede om 19.30 uur. Van harte welkom vanaf 18.30 uur!

Laat je gegevens achter en blijf op de hoogte!
Klik hier om je gegevens achter te laten. We houden je dan graag op de hoogte over de Ad-opleiding.