Open Dag 4 november
Aart Jongeman klein
  • Aart Jongejan

Aart Jongejan

Student Bedrijfskunde MER

 
Marjet van Laar
  • Marjet van Laar

Marjet van Laar

 
Lauwrens Sneep
  • Lauwrens Sneep

Lauwrens Sneep

Student Leraar Basisonderwijs

 

Aanmelden

Heb jij je nog niet aangemeld, maar wil jij vanaf september studeren aan de CHE? Ook na 1 mei kan jij je nog inschrijven. Meld je zo spoedig mogelijk aan en check je studiekeuze. Hieronder leggen we uit hoe jij je kunt aanmelden.

Stap 1

Ga naar Studielink (www.che.studielink.nl) en log in met je DigiD.

Stap 2 Vul jouw persoonsgegevens in (je maakt je studielinkaccount aan).

Stap 3

Ga naar 'Mijn Studielink' pagina en volg de acties onder 'Mijn To Do lijst'

Handig
Download op de site van Studielink het stappenplan 'Account aanmaken in Studielink'

Leenstelsel
Voor de informatie over het leenstelsel verwijzen we je naar de website van DUO.

Studiekeuzecheck
Heb jij je voor 1 mei aangemeld voor een opleiding aan de Christelijke Hogeschool Ede via Studielink? Dan heb je recht op een studiekeuzecheck. Bij aanmelding na 1 mei zullen niet alle onderdelen van de studiekeuzecheck meer worden aangeboden. Meer informatie over de studiekeuzecheck. Als later blijkt dat de studie niet goed bij je past, dan kun je je inschrijfverzoek eenvoudig weer intrekken.

Startersdag
Start jij in september 2017 met een voltijd opleiding aan de CHE, dan word je uitgenodigd voor een startersdag. Deze dag staat in het teken van ontmoeting met studenten en docenten, studiekeuzegesprekken en proeven aan het studentenleven. Hieronder zie je welke opleidingen een startersdag organiseren. Reserveer de datum alvast in je agenda! Je ontvangt de uitnodiging van de opleiding vanzelf thuis.

 Human Resource Management
  | woensdag 21 juni
 Bedrijfskunde   | woensdag 21 juni
 Communicatie   | donderdag 22 juni
 Journalistiek   | donderdag 22 juni
 Social Work
  | woensdag 28 juni
 Educatie   | donderdag 6 juli

Meer informatie
Klik links in de navigatie voor meer informatie. Of kijk in de rubriek 'veel gestelde vragen'. Heb je een vraag over het gebruik van Studielink, ga dan naar de VRAAGbaak

Ga je volgend jaar studeren? Lees de brief van het Ministerie van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap dan goed. Er staat belangrijke informatie in over je studiekeuze, aanmelding bij het hoger onderwijs en studiefinanciering.

Zomervakantie
Gedurende de zomervakantie (en met name de laatste week van juli en eerste twee weken van augustus) is Studentzaken beperkt bereikbaar. Heb je een vraag die niet tot half augustus kan wachten, dan kun je bellen naar 0318-696419.  Als er niet wordt opgenomen, kun je een bericht inspreken.