Timo Hagendijk

Timo Hagendijk

Cursist Transfer Theologie

 
Boya Kiyeda

Bona Kiyedi

Student Transfer Sociale Studies

 
Greet Boon

Greet den Boon

Cursist Transfer Gezondheidszorg

 

Wat biedt CHE voor Professionals?

Open aanbod

CHE voor Professionals biedt een scala aan (post-)hbo opleidingen, masters, cursussen, trainingen en andere producten en diensten. Ons cursus- en trainingsaanbod varieert van mbo- tot post-hbo en hbo-master niveau. Een cursus kan twee jaar duren tot een enkel dagdeel.

==> Aanbod CHE voor Professionals per academie

Maatwerk

Incompany-projecten
Wanneer een aantal van uw medewerkers tegelijkertijd één van onze cursussen wil volgen kunnen wij deze incompany verzorgen. Bovendien kunnen we een dergelijk traject volledig toesnijden en ontwikkelen conform uw wensen.

Advisering, begeleiding en coaching
Ook advisering bieden wij aan tegen een reële prijs. We voorzien u van waardevolle en betrouwbare adviezen. Variërend van een adviestraject omtrent het communicatiebeleid tot het implementeren van een zorgvisie. Advisering houdt ook vaak ondersteuning en begeleiding in. We willen daarbij verder gaan dan het produceren van een rapport. Ook wanneer u behoefte heeft aan deskundigen die uw organisatie doorlichten, als mediator fungeren, interimmanagement leveren of individuele coaching of supervisie, kunt u een beroep op ons doen.

Onderzoek
Ook voor het verrichten van onderzoek geldt dat wij maatwerk leveren. Wij kunnen u bij uw onderzoeksplannen adviseren en ondersteunen, maar u ook al het werk uit handen nemen door uw onderzoeksplannen in alle fasen voor u uit te voeren. Wij handelen hierin onafhankelijk en integer.

Voor meer informatie over maatwerk kunt u kijken bij de verschillende Vakgebieden of mail uw vraag naar professionals@che.nl.

Kijk ook op:

==> Waarom CHE voor Professionals?