Timo Hagendijk

Timo Hagendijk

Cursist Transfer Theologie

 
Boya Kiyeda

Bona Kiyedi

Student Transfer Sociale Studies

 
Greet Boon

Greet den Boon

Cursist Transfer Gezondheidszorg

 

Waarom CHE voor Professionals ?

De Christelijke Hogeschool Ede (CHE) biedt negen hbo-opleidingen en zes lectoraten op het gebied van zorg, welzijn, theologie, basisonderwijs, journalistiek, communicatie en zakelijke dienstverlening. CHE voor Professionals is onderdeel van de CHE en brengt de kennis, ervaring en expertise op deze gebieden op de markt voor organisaties, bedrijven en professionals. CHE voor Professionals verzorgt post-hbo en masteropleidingen, cursussen en trainingen en doet daarnaast advieswerk en onderzoek.

Bij ons proeft u de inspiratie!
Bij CHE voor Professionals staan kwaliteit, identiteit en persoonlijke betrokkenheid hoog in het vaandel. We ontwikkelen professionals omdat we een bijdrage willen leveren aan de kwaliteit van de samenleving. Bij ons proeft u de inspiratie!

Samen aan de slag
Vanaf het eerste contact zult u merken dat we graag sámen met u aan de slag gaan. Uiteindelijk gaat het om úw succes. Wij zijn dan ook niet het type organisatie dat meteen met een offerte komt. We gaan met u het gesprek aan om te achterhalen wat uw wensen zijn en zullen vervolgens met een passend advies komen. En als er dan een offerte komt, zult u merken dat die een prima prijs-kwaliteitsverhouding heeft.

Integer en respectvol
In ons aanbod worden levensbeschouwelijke thema’s, morele dilemma’s en zingevingsvragen open en eerlijk maar vooral integer aan de orde gesteld. Dat betekent dat we, uitgaande van respect voor elkaar, u als klant centraal stellen door u producten en diensten aan te bieden die inhoudelijk bij u passen.

Scherp en confronterend
Professionals en organisaties ontwikkelen is niet zoetsappig, eerder pittig. Ontwikkelen betekent ook: scherp zijn, prikkelen, confronteren. Durven zeggen wat er gezegd moet worden. Ook daar deinzen we niet voor terug.

Bewezen kwaliteit
De CHE staat al jaren in de top van de hogescholen van Nederland. In de Keuzegids Hoger Onderwijs 2017 stond de CHE op de eerste plaats in de categorie middelgrote hogescholen voor wat betreft de kwaliteit van het onderwijs (www.keuzegids.nl). Dit resultaat wordt bevestigd door het onderzoek dat Elsevier jaarlijks publiceert. Deze kwaliteit geldt natuurlijk ook voor onze activiteiten via CHE voor Professionals. We zijn CEDEO-erkend voor zowel Maatwerk als Open inschrijving. Daarnaast is een aantal van onze opleidingen officieel als Post-hbo geregistreerd, (www.sphbo.nl).

 • CEDEO-score Open Inschrijving: 83,2 (onderzoek 2014)
 • CEDEO-score Maatwerk: 91,8 (onderzoek 2014)

Deskundige docenten
Bij ons staan u hoogopgeleide docenten en trainers ter beschikking, die uit de beroepspraktijk komen of er nog met één been in staan. Zoals een klant het verwoordde: "Het allersterkste punt van CHE voor Professionals zijn de docenten. Zij zijn zeer deskundig en staan, met een duidelijke visie, altijd midden tussen de mensen waarom het gaat."

Wat zeggen onze klanten (CEDEO 2014)?

 • "Er zijn maar weinig spelers in de markt die konden voldoen aan de specifieke vraag op mijn vakgebied"
 • "De CHE staat bekend als een kwalitatief goede opleider. Zij hebben al meermaals de prijs voor beste hogeschool gewonnen"
 • "De levensovertuiging en de visie en ook de organisatie en de contacten waren heel goed"
 • "Het meedenken in vroeg stadium, was opvallend"
 • "Wij hebben duidelijk aangegeven waar onze behoefte lag en dat was goed vertaald in het voorstel"
 • "Docenten zijn zeer vakbekwaam en bevlogen; de deskundigheid staat buiten kijf"
 • "Ik heb weer zin in m'n eigen werk gekregen en zie inmiddels veel mogelijkheden voor nieuwe ontwikkelingen"
 • "De transfer van theorie naar praktijk is erg goed te noemen"
 • "Je krijgt kwalitatief goed onderwijs dat dicht op de praktijk staat"
 • "Dankzij de inzet van diverse experts, leer je op verschillende maniere te kijken naar het vakgebied"
 • "Men doet wat men belooft en komt de afspraken goed na"
 • "Het brede aanbod, hun expertise en klantgerichtheid zijn kwaliteiten die me aanspreken"
 • "Ik zou ze absoluut aanbevelen"

==> Wat biedt CHE voor Professionals