Marieke Ooms
  • Marieke Ooms

Marieke Ooms

Transfer Sociale Studies

 
Boya Kiyeda

Bona Kiyedi

Student Transfer Sociale Studies

 
Jaap van der Meiden
  • Jaap van der Meiden

Jaap van der Meiden

DocentTransfer Sociale Studies

 

Sociale Studies

Welkom op de website van CHE voor professionals. Wij bieden trainingen en opleidingen voor professionals in het sociale domein. Ook zijn we betrokken bij veel zorg- en welzijnsorganisaties en geven daar trainingen en cursussen op maat.

Een mens leert zijn leven lang. Het benutten en ontwikkelen van je talenten brengt je verder en geeft voldoening. Kennis en vaardigheden opdoen betekent nieuwe mogelijkheden. Als team begeleiden wij al jaren professionals en organisaties in deze ontwikkeling. Er is niets mooiers!

Iedere ontwikkelvraag en ieders persoonlijke situatie is anders. Daarom bieden wij een divers opleidingsaanbod voor professionals die een volgende stap willen zetten in hun loopbaan. Van hbo-master en post-hbo tot kortdurende cursussen en aanschuifonderwijs. Bekijk hier ons aanbod om te zien wat aansluit bij u. 

Het sociale domein is volop in beweging. Als manager gaat u voor een professioneel en toekomstbestendig team. Ieder team heeft eigen kwaliteiten, dynamiek en vragen. Met trainingen en cursussen op maat weten wij dit optimaal te benutten. Bent u benieuwd wat wij voor uw organisatie kunnen betekenen? Lees hier meer over onze trainingen op maat. We vertellen u ook graag meer over wat wij bieden op het gebied van supervisie, coaching en werkbegeleiding

CHE voor professionals kenmerkt zich door kwaliteit en persoonlijke betrokkenheid. We laten u graag zien hoe cursisten en managers hun samenwerking met ons ervaren.

Wij zien er naar uit met u in contact te komen! 


 


Aantal resultaten: 0

Aanbod opleidingen en cursussen

Filter op vakgebied:

Filter op type:

Gewenste begindatum:

AZ

Titel opleiding

Type, transfer unit

Placeholder