Michiel Gouman

Docent Transfer Journalistiek & Communicatie

Meer weten??  

Karlijn Goossen

Lid kenniskring Religie in Media en Publieke Ruimte

Meer weten??  

Journalistiek & Communicatie

Op het gebied van communicatie en journalistiek is het lastig om 'bij te blijven'. Er is voortdurend beweging. Wij bieden u de mogelijkheid om continu te professionaliseren en uw kwaliteit op niveau te houden.

Transfer Journalistiek en Communicatie
Transfer Journalistiek en Communicatie is een onderdeel van de Christelijke Hogeschool Ede. U kunt bij ons terecht voor Post-hbo opleidingen, korte cursussen en trainingen, gegeven door deskundige docenten of bekwame hogerejaars studenten met aangetoonde ervaring in een specialisme.

Daarnaast hebben wij veel expertise en kundigheid in het verrichten van maatwerk, waaronder incompany-opdrachten, scholingen, coaching, maar ook onderzoek, videoproducties en mediatrainingen.
CHE-Transfer werkt onder andere voor de Evangelische Omroep, Stichting De Hoop, Provincie Gelderland, Gemeente Ede, Gemeente Barneveld en Gevangenenzorg Nederland.

Stage, afstudeerprojecten en andere mogelijkheden
Als opleiding streven wij naar het opleiden van goede professionals in samenwerking met de beroepspraktijk. Wij komen graag met u in contact om de mogelijkheden met u door te nemen.

Aantal resultaten: 0

Aanbod opleidingen en cursussen

Filter op gebied (Transfer-unit):

Filter op type:

Gewenste begindatum:

AZ

Titel opleiding

Type, transfer unit

Placeholder