Erik Pluijgers
  • Erik Pluijgers

Erik Pluijgers

Docent Transfer Verpleegkunden / Sociale Studies

 
Greet Boon

Greet den Boon

Cursist Transfer Gezondheidszorg

 

Marjet Visscher

Docent Transfer Gezondheidszorg

Meer weten??  

Gezondheidszorg

Tranfer Gezondheidszorg van de Christelijke Hogeschool Ede (CHE) biedt post-hbo opleidingen, cursussen, trainingen, advies en onderzoek voor de gezondheidszorg.

Week van de ProfesionalOpen Avond Transfer GezondheidszorgVoorlichting en proefstuderenInformatiebijeenkomst OMAHA systemVoorlichting

Onze opleidingen kenmerken zich door persoonlijke aandacht voor de ontwikkeling van de professional en de kwaliteit van het onderwijs. Transfer Gezondheidszorg werkt nauw samen met zorginstellingen in heel Nederland. Onze docenten van de academie stellen hun kennis en expertise beschikbaar voor u als u een opleiding of cursus wilt volgen. Hierdoor zijn wij in staat in te spelen op de specifieke vraag van uw organisatie. Vanuit het lectoraat Verpleegkundige Beroepsethiek doet de academie onderzoek op het gebied van ethiek in de zorg.

Wij bieden de volgende opleidingen aan: 

Daarnaast verzorgen wij diverse cursussen en trainingen. Iedere opleiding of cursus wordt afgesloten met een diploma, certificaat of bewijs van deelname. CHE Transfer voldoet aan alle kwaliteitseisen, zoals het CEDEO-keurmerk.

De Open Avond voor de opleidingen Praktijkverpleegkundige in de Huisartsenpraktijk en de opleiding Huisartsenzorg GGZ is op maandag 18 mei a.s. van 19.30 tot 21.00 uur. Dit is geen inloop maar een doorlopend programma. Meld je aan via bovenstaande button.

 

Aantal resultaten: 0

Aanbod opleidingen en cursussen

Filter op gebied (Transfer-unit):

Filter op type:

Gewenste begindatum:

AZ

Titel opleiding

Type, transfer unit

Placeholder