Erik Pluijgers
  • Erik Pluijgers

Erik Pluijgers

Docent Transfer Verpleegkunden / Sociale Studies

 

Marjet Visscher

Docent Transfer Gezondheidszorg

Meer weten??  
Ina de Korte
  • Ina de Korte

Ina de Korte

Transfer Gezondheidszorg

 

Gezondheidszorg

CHE voor Professionals Gezondheidszorg van de Christelijke Hogeschool Ede (CHE) biedt post-hbo opleidingen, cursussen, trainingen, advies en onderzoek voor de gezondheidszorg.

Opleidingen CHE voor Professionals Gezondheidszorg

Onze opleidingen kenmerken zich door persoonlijke aandacht voor de ontwikkeling van de professional en de kwaliteit van het onderwijs. CHE voor Professionals Gezondheidszorg werkt nauw samen met zorginstellingen in heel Nederland. Onze docenten van de academie stellen hun kennis en expertise beschikbaar voor u als u een opleiding of cursus wilt volgen. Hierdoor zijn wij in staat in te spelen op de specifieke vraag van uw organisatie. Vanuit het lectoraat Verpleegkundige Beroepsethiek doet de academie onderzoek op het gebied van ethiek in de zorg.

Wij bieden de volgende opleidingen aan:  Cedeo erkend - Bedrijfsopleiding Maatwerk

Daarnaast verzorgen wij diverse cursussen en trainingen. Iedere opleiding of cursus wordt afgesloten met een diploma, certificaat of bewijs van deelname. CHE voor Professionals voldoet aan alle kwaliteitseisen, zoals het CEDEO-keurmerk. Daarnaast is de meeste scholing geaccrediteerd door de beroepsvereniging V&VN.

 

 

Aantal resultaten: 0

Aanbod opleidingen en cursussen

Filter op vakgebied:

Filter op type:

Gewenste begindatum:

AZ

Titel opleiding

Type, transfer unit

Placeholder