Timo Hagendijk

Timo Hagendijk

Cursist Transfer Theologie

 
Boya Kiyeda

Bona Kiyedi

Student Transfer Sociale Studies

 
Greet Boon

Greet den Boon

Cursist Transfer Gezondheidszorg

 

Educatie

Werkt u mee aan de ontwikkeling van kinderen? Ook als leerkracht of leidinggevende in het onderwijs ben je nooit uitgeleerd. CHE Professionals verzorgt nascholing, implementatietrajecten en kennisdeling om door te groeien, te verdiepen of te verbreden in het onderwijs.
Gepassioneerde trainers en medecursisten geven nieuwe inzichten en inspiratie om kinderen en teamleden te laten groeien.

 

 

Uw en onze uitdaging
Kinderen maken verschil in hun omgeving en de wereld van de toekomst. Brede talentontwikkeling van hun hoofd, hart en handen stellen we daarom als lerarenopleider centraal. Vanuit deze visie leidt de opleiding Leraar basisonderwijs vakmensen en leiders op en biedt CHE Professionals nascholing, implementatieontwikkeling en kennisontwikkeling. Vanuit ons geloof in God laten we ons leiden. En dat maakt verschil en geeft u en ons gezamenlijke uitdagingen:

  1. Onderwijs & identiteit:
    een levende identiteit in onderwijs en in teams
  2. Onderwijs & leiderschap:
    inspirerend, verantwoordelijk en ondernemend leiderschap in de school
  3. Onderwijs & opbrengstgericht werken-PLUS:
    opbrengstgericht werken vanuit de talenten van het kind

 Engels

Kwaliteit en gepassioneerde trainers
Als professionele leergemeenschap van studenten, docenten, onderzoekers en alumni willen we hierbij graag uw betrouwbare partner zijn. Kwaliteit staat centraal in onze opleidingen en diensten. Ook kunt u rekenen op gepassioneerde trainers en adviseurs die de onderwijspraktijk van binnenuit kennen.

Als professionele leergemeenschap van studenten, docenten, onderzoekers en alumni willen we hierbij graag uw betrouwbare partner zijn. Kwaliteit staat centraal in onze opleidingen en diensten. Ook kunt u rekenen op gepassioneerde trainers en adviseurs die de onderwijspraktijk van binnenuit kennen.


Voor leerkrachten en leidinggevenden
CHE Professionals verzorgt haar aanbod voor leerkrachten, docenten en leidinggevenden in het onderwijs.

Verbinding onderwijspraktijk en onderzoek
De opleiding Leraar Basisonderwijs streeft met haar opleiding en lectoraat naar de verbinding tussen de onderwijspraktijk, opleiding en onderzoek. Op meerdere scholen werken ervaren leerkrachten, studenten en CHE-experts in pilots samen. Twee thema’s die nu bijvoorbeeld spelen zijn het voeren van kindgesprekken en het leren stellen van onderzoeksvragen.

Gezamenlijke expertise
Ook willen wij met u en uw expertise aan de slag. Recent zijn wij gestart om samen met professionals uit de praktijk cursusaanbod te ontwikkelen en aan te bieden. Een voorbeeld hiervan is een training voor LB’ers. Deze training is ontwikkeld met een directeur uit het basisonderwijs en een adviseur van CHE Professionals en ook door hen uitgevoerd.

Verder hebben de adviseurs van CHE Professionals een actueel nascholingsaanbod ontwikkeld. In overleg met u wordt bepaald wat het beste past: reeds ontwikkeld aanbod of een aanbod op maat.

Woensdagmiddag 27 september 2017 is er een voorlichtingsbijeenkomst “Subsidie voor Engels in het basisonderwijs” voor meer informatie

Master contextuele hulpverlening in het (basis)onderwijs
Deze master geeft je handvatten, zodat je zelfs in complexe en spannende schoolsituaties de aandacht weet te richten op het gezamenlijke belang: de zorg voor het kind en vertrouwen in het partnerschap KIND-OUDERS-SCHOOL. Er is nog ruimte! Klik hier voor meer informatie over deze master. 

VierSlagLeren
Het succesvolle project ‘VierSlagLeren’ van het Arbeidsmarktplatform PO slaat vier vliegen in één klap. Startende leraren vinden een baan en behalen een masterdiploma en tegelijkertijd behalen ook zittende leraren een master. Samen werken ze aan de schoolontwikkeling en leren van elkaar. Twee masters voor de klas, daar profiteert het primair onderwijs over de hele linie van! Klik hier voor meer informatie.

Aantal resultaten: 0

Aanbod opleidingen en cursussen

Filter op vakgebied:

Filter op type:

Gewenste begindatum:

AZ

Titel opleiding

Type, transfer unit

Placeholder