Timo Hagendijk

Timo Hagendijk

Cursist Transfer Theologie

 
Boya Kiyeda

Bona Kiyedi

Student Transfer Sociale Studies

 
Greet Boon

Greet den Boon

Cursist Transfer Gezondheidszorg

 

Journalistiek en Communicatie

Kortere of langere tijd geleden ben je afgestudeerd aan de opleiding Journalistiek of Communicatie. We hopen dat je met plezier terugkijkt op je studietijd.

Je opleiding vormt de basis voor je carrière, maar door in contact te blijven met de CHE en je oud-medestudenten blijf je op de hoogte van wat er zich afspeelt binnen jouw vakgebied, wissel je ervaringen uit, of vind je wellicht een andere baan. Wij houden je graag op de hoogte van alumnibijeenkomsten, congressen en cursussen binnen jouw vakgebied. En lijkt het je leuk om gastdocent, stagebegeleider of voorlichter te zijn? Ook dat kan!

Benieuwd wat andere oud-studiegenoten doen? Wil je op de hoogte blijven van alumni-activiteiten en/of ontwikkelingen in ons vakgebied? Meld je dan aan bij onze groep op Facebook en LinkedIn! Je kunt er discussies starten of daaraan deelnemen, interessante en relevante berichten delen met de groepsleden en/of vacatures of stageplekken aanbieden en plaatsen. Samen bouwen we aan ons netwerk en aan onze toekomst.

Voor vragen of opmerkingen kun je terecht bij het alumnibureau: jenc@che.nl