Timo Hagendijk

Timo Hagendijk

Cursist Transfer Theologie

 
Boya Kiyeda

Bona Kiyedi

Student Transfer Sociale Studies

 
Greet Boon

Greet den Boon

Cursist Transfer Gezondheidszorg

 

Alumni

Heb je gestudeerd aan de Christelijke Hogeschool Ede (CHE)? Wij willen graag contact met je houden en de onderlinge contacten tussen alumni bevorderen. Als alumnus van één van de opleidingen van de CHE ben je van harte welkom op door de CHE georganiseerde bijeenkomsten, seminars en congressen.

Contact
Wij zijn natuurlijk ook nieuwsgierig hoe je je studietijd bij de Christelijke Hogeschool Ede hebt ervaren en of je in de toekomst alleen op de hoogte gehouden wil worden van activiteiten of juist actief betrokken wil blijven, als gastspreker of -docent of als stagebegeleider bijvoorbeeld.

Contactgegevens
Als je je contactgegevens wilt doorgeven aan de CHE, dan kan dat direct via het formulier.

Academies
De communicatie met alumni en het organiseren van activiteiten is ondergebracht bij het secretariaat van de opleidingen. Voor meer informatie kun je met hen contact opnemen.

Academie Educatie alumnipabo@che.nl
Academie Gezondheidszorg alumnivp@che.nl 
Academie Journalistiek & Communicatie   jenc@che.nl
Academie Mens & Organisatie MenO@che.nl
Academie Sociale Studies info@che.nl
Academie Theologie theologie@che.nl

SCHERP
SCHERP is het officiële relatiemagazine van de Christelijke Hogeschool Ede (CHE). SCHERP richt zich op alle relaties van de CHE in alle domeinen waar zij voor opleidt: studenten, oud-studenten, stagebedrijven of -instellingen en kerkelijke gemeenten. Ontvang je als alumni de SCHERP nog niet of wil je een adreswijziging doorgeven? Stuur dan een mail naar scherp@che.nl.