Boya Kiyeda

Bona Kiyedi

Student Transfer Sociale Studies

 
Timo Hagendijk

Timo Hagendijk

Cursist Transfer Theologie

 
Greet Boon

Greet den Boon

Cursist Transfer Gezondheidszorg

 

Gebouwen

Na ruim 1,5 jaar bouwactiviteiten werd op 28 oktober 2015 de vernieuwde CHE feestelijk geopend. Op die dag werden ook de namen van de twee CHE-gebouwen bekend gemaakt: Spectrum (hoofdgebouw) en Prisma (lesgebouw).

Wat is eigenlijk de gedachte achter de namen Spectrum en Prisma? Een korte uitleg:

Gebouw Spectrum

Op de CHE draait het om mensen. Iedere academie, medewerker, docent en student brengt zijn eigen kleur in. Iedere student heeft zijn eigen karakter, zijn eigen betekenis. Docenten en medewerkers, met elk een eigen verhaal, een eigen roeping. Partners uit het werkveld, met hun specifieke inbreng en enthousiasme. En ook de mensen in de samenleving: de drukke kinderen in de klas, de ambitieuze klant op kantoor, de geïsoleerde wijkbewoner, de zorgbehoevende oudere, de collega op het werk. We verwonderen ons over de veelkleurige eigenheid van mensen. Een veelkleurigheid die God in mensen gelegd heeft, in jou en mij, in ons. Deze veelkleurigheid komt samen in gebouw Spectrum. We delen kennis, we zien naar elkaar om, we dagen elkaar uit. Er wordt koffie gedronken, gelachen (en gehuild), gesprekken gevoerd en les gegeven. Nieuwe kennis en inspirerende ideeën ontstaan. Dit alles vormt zich tot één geheel: de CHE als veelkleurig kenniscentrum.

Gebouw Prisma

Op de CHE stellen we je de vraag: Wie wil jij zijn voor de wereld van morgen?” Tijdens je studie ontdek je als student hoe je je persoonlijke kleur als professional kunt inzetten om van betekenis te zijn voor die wereld van morgen. De wereld van morgen is je wereld van vandaag. Die toekomst is een hoopvolle toekomst omdat we geloven in de Hoop die altijd dichtbij is. CHE’ers zijn daarom onderdeel van een beweging van hoop. Zoals door het glas van Gebouw Prisma het licht naar binnen komt, zo schijnt Gods licht door ons heen. Hoop en passie worden zichtbaar door kwetsbaarheid en transparantie. Hoop verwacht herstel midden in gebrokenheid. Hoop biedt uitzicht op een beter, een mooier bestaan. Zoals een prisma het licht breekt in een waaier van kleuren, zo stralen CHE'ers hun kleur uit daar waar ze leven en werken.