Over de CHE

De CHE biedt verschillende faciliteiten waarvan je als student gebruik kunt maken. Bovendien hoopt de CHE in 2015 een vernieuwd en uitgebreid gebouw in gebruik te nemen waarin zes academies hun eigen zichtbare plek hebben. Begin 2015 is het nieuwe gebouw geopend.

De CHE biedt tien hbo-opleidingen, een hbo-master en zes lectoraten op het gebied van verpleging, sociale studies, theologie, (basis)onderwijsjournalistiek en communicatie en zakelijke en personele dienstverlening. Hierdoor beschikt de CHE over een schat aan hooggekwalificeerde kennis, ervaring, expertise en faciliteiten.

Identiteit en kwaliteit
De CHE is vooral ook een christelijke hogeschool. Deze identiteit komt helder en duidelijk naar voren in zowel vorm en inhoud van het onderwijs als de sfeer van de school. Naast deze christelijke identiteit biedt de CHE kwalitatief hoogwaardig onderwijs en ligt er grote nadruk op persoonlijke betrokkenheid van docenten op studenten. Dat dit alles gewaardeerd wordt, blijkt uit het feit dat de CHE ook in 2014 tot een van de beste hogescholen van Nederland behoort met een derde plaats in de Keuzegids Hoger Onderwijs 2015.

CHE-Transfer: voor professionals
Als onderdeel van de CHE verzorgt CHE-Transfer diverse post-hbo-opleidingen, masteropleidingen, korte cursussen en trainingen voor instellingen, bedrijven en particulieren. Daarnaast doet zij advieswerk en onderzoek. CHE-Transfer is hierbij geïntegreerd binnen de tien opleidingen en de lectoraten die de CHE rijk is. Hierdoor is er veel en snelle kennisdeling waardoor u optimaal gebruik kunt maken van onze kennis, ervaring en expertise. Of het nu gaat om een media-training, een theologische of pastorale cursus, een post-hbo bij bijvoorbeeld Sociale Studies of Verpleegkunde, een coachingstraject of een organisatieadviestraject: CHE-Transfer zorgt ervoor en speelt graag in op uw specifieke wensen. Kwaliteit, klanttevredenheid en onze christelijke identiteit staan hierbij centraal. CHE-Transfer is daarom CEDEO-erkend voor maatwerk en open inschrijving (zie www.cedeo.nl).

Al deze activiteiten maken de CHE tot meer dan een hogeschool, namelijk tot een kenniscentrum!

Jubileum
In 2014 vierde de CHE meerdere jubilea, die samen gevoegd werden tot: CHE 60 jaar. Dat betekent samen vieren, samen in actie en samen van betekenis. Bekijk de Jubileum website voor herinneringen en alle activiteiten uit ons jubileum jaar.