Evita van Roest
  • Evita Roest

Evita Roest

Student SPH

 
Nicole van Roekel 1 okt

Nicole van Roekel

Student Communicatie

 
Jorre van Geerenstein 1 okt
  • Jorre van Geerenstein

Jorre van Geerenstein

Student Bedrijfskunde MER

 

25 november 2014 Werkbezoek burgemeester en wethouders Gemeente Ede op de CHE

Vandaag bezoekt het nieuwe college van Burgemeester en Wethouders van de gemeente Ede de Christelijke Hogeschool Ede (CHE). Het College van Bestuur en de academiedirecteuren van de CHE gaan in gesprek met de gemeente over de ontwikkelingen van de hogeschool, Kenniscampus Ede en de rol in de Food Valley.

Het college van B&W neemt een kijkje bij de nieuwbouw van de CHE. De hogeschool bouwt een modern nieuw gebouw en innoveert het hoofdgebouw, omdat de CHE is gegroeid en nog steeds groeit. Het gebouw op Kenniscampus Ede wordt een zichtbare verbinding tussen onderwijs, werkveld en onderzoek.

Service Innovation
Ook wordt er deze middag gesproken over de rol van de CHE in de Food Valley. De Christelijke Hogeschool Ede (CHE) levert een bijdrage aan de innovatie en professionalisering van bedrijven in deze regio. Dat doet de CHE vanuit het zwaartepunt “Service Innovation”. Voordat een nieuw product bij de klant is, moet er veel gebeuren. Er komt niet alleen technische innovatie bij kijken, maar vaak ook nieuwe vormen van dienstverlening. De CHE denkt met bedrijven in de regio mee hoe met nieuwe vormen van dienstverlening, de klant doelgerichter en doelmatiger wordt bediend.
BenW2