Evita van Roest
  • Evita Roest

Evita Roest

Student SPH

 
Nicole van Roekel 1 okt

Nicole van Roekel

Student Communicatie

 
Jorre van Geerenstein 1 okt
  • Jorre van Geerenstein

Jorre van Geerenstein

Student Bedrijfskunde MER

 

25 maart 2015 Wederom goede scores voor CHE-masters in Keuzegids

De masteropleidingen van de CHE scoren wederom goed in de Keuzegids voor Masters 2015. De drie masters die zijn beoordeeld, ontvingen allen een score van 70 punten of hoger en pakken daarmee de topposities in hun onderwijsgebieden. Naast deze masters heeft de CHE ook de Masteropleiding Leraar Godsdienst/Levensbeschouwing. Door de kleine omvang werd deze master niet meegenomen in het oordeel van de Keuzegids.

Contextuele Hulpverlening
De Master Contextuele Hulpverlening haalde in de categorie HBO-masters Social Work de eerste positie met 70 punten. Volgends de Keuzegids weten de studenten nauwelijks verbeterpunten te noemen: “Zij vinden het onderwijs stimulerend en hun docenten deskundig.”

Onderwijsvernieuwing en –management
Ook de CHE-masters die in samenwerking met andere hogescholen worden aangeboden scoren goed. De Master Leren en innoveren (samen met Driestar Educatief) haalde met 72 punten de vierde plaats in de categorie HBO-masters onderwijsvernieuwing. De Master Educational Leadership (i.s.m. Driestar, VIAA, InHolland, Marnix en HS Leiden) haalde de eerste plaats in de categorie HBO onderwijsmanagement (74 punten). Deze laatste maakt volgens de Keuzegids de hoge verwachtingen waar: “De recente jaargang studenten oordeelde op alle punten positief.”

Meer informatie over de Keuzegids Masters 2015 is te vinden op www.keuzegids.org. De Keuzegids is de enige onafhankelijke gids die de kwaliteit van opleidingen kritisch beoordeelt. Zij baseert haar oordeel op het oordeel van experts, de mening van studenten en op cijfers. De keuzegids is uitgegeven door het Centrum Hoger Onderwijs Informatie (CHOI).