Evita van Roest
  • Evita Roest

Evita Roest

Student SPH

 
Nicole van Roekel 1 okt

Nicole van Roekel

Student Communicatie

 
Jorre van Geerenstein 1 okt
  • Jorre van Geerenstein

Jorre van Geerenstein

Student Bedrijfskunde MER

 

27 november 2015 Scholieren ervaren studiekeuze aan den lijve in Studiekeuzebattle CHE

Scholieren van vijf verschillende middelbare scholen gingen afgelopen vrijdag op de Christelijke Hogeschool Ede (CHE) de strijd aan voor hun eigen studiekeuze. In duo’s streden ze in de CHE Studiekeuzebattle voor de hoofdprijs: twee studentenfietsen.
aar voor 1 mei hebben aangemeld voor hun nieuwe studie. Het voorlichtingsseizoen met open dagen en meeloopdagen is inmiddels in volle gang.

Via verschillende opdrachten als kennistests, elevatorpitches en praktische opdrachten leerden de scholieren zichzelf, hun mogelijkheden en talenten beter kennen. Hierin werden ze bijgestaan door een studentcoach van de CHE. Het letterlijke hoogtepunt vormde ’s middags de  Klim- en tokkelchallenge bovenop het schoolgebouw in Ede. De scholieren kregen een groeidocument met tips en feedback op hun deelname mee naar huis.

De CHE organiseerde de Studiekeuzebattle om aandacht te vestigen op het studiekeuzeproces van middelbare scholieren komende tijd. Een spannende periode voor veel scholieren. De hogeschool stelt het leren kennen van je talenten, interesses en vaardigheden en het ontdekken van je toegevoegde waarde aan je toekomstige vakgebied centraal in hun voorlichting onder het credo ‘Wie wil jij zijn voor de wereld van morgen’.

Studiekiezers moeten zich dit jaar voor 1 mei hebben aangemeld voor hun nieuwe studie. Het voorlichtingsseizoen met open dagen en meeloopdagen is inmiddels in volle gang.