Evita van Roest
  • Evita Roest

Evita Roest

Student SPH

 
Nicole van Roekel 1 okt

Nicole van Roekel

Student Communicatie

 
Jorre van Geerenstein 1 okt
  • Jorre van Geerenstein

Jorre van Geerenstein

Student Bedrijfskunde MER

 

04 juli 2017 Ruim 100 nieuwe leerkrachten basisonderwijs gediplomeerd

Dinsdagavond 4 juli 2017 ontving een nieuwe lichting van 106 leerkrachten hun Bachelordiploma Leraar Basisonderwijs in de Oude Kerk van Ede. CHE-directeur Emile van Velsen sprak hen toe.

Na de toespraak hadden de studenten de mogelijkheid om de lerareneed uit te spreken. Vervolgens voegden ze hier nog een persoonlijke zin aan toe. Studenten kunnen zich met de eed vanuit hun hart te committeren aan een belofte van professionaliteit en integriteit.

Van Velsen: “Aan de stralende gezichten en het persoonlijk afleggen van de lerareneed zien we hoeveel passie jullie hebben voor het vak in het belang van kinderen. Ga en maak het waar. Als nieuwe leerkracht ben je net zo belangrijk als een minister. Je helpt kinderen te vormen om in vrijheid om te gaan met alle uitdagingen in de samenleving. En leerkracht zijn dat doe je net als het studeren niet alleen. Er staat een team om je heen. En ook de CHE is er nog voor je. In het nieuwe traject Startbekwaam naar vakbekwaam kun je gebruik maken van de supervisie en coaching om je ook in deze fase op weg te helpen.”

De diplomering werd afgesloten met een feestelijke receptie.

diplomering

diploma