Evita van Roest
  • Evita Roest

Evita Roest

Student SPH

 
Nicole van Roekel 1 okt

Nicole van Roekel

Student Communicatie

 
Jorre van Geerenstein 1 okt
  • Jorre van Geerenstein

Jorre van Geerenstein

Student Bedrijfskunde MER

 

01 november 2016 Pieter Oudenaarden nieuw lid College van Bestuur CHE

De Raad van Toezicht van de Christelijke Hogeschool Ede (CHE) heeft per 1 januari 2017 de heer drs. P.I.W. (Pieter) Oudenaarden benoemd als lid van het College van Bestuur. Samen met de voorzitter, de heer dr. H.J. (Harmen) van Wijnen, vormt hij het tweehoofdig bestuur van de hogeschool. Pieter Oudenaarden volgt Ton Bestebreur op die 1 september jl. afscheid nam als CvB-lid.

Pieter OudenaardenPieter Oudenaarden (1969, getrouwd, 2 kinderen) woont in Waddinxveen. Hij studeerde Bestuurskunde in Rotterdam en heeft verschillende functies bekleed bij het CNV, als bestuurslid van CNV Publieke Zaak en sinds 1 januari 2015 als algemeen secretaris/penningmeester van CNV Connectief. Pieter Oudenaarden bekleedt verschillende nevenfuncties, waaronder voorzitter van de kerkenraad van de protestantse wijkgemeente De Rank en voorzitter van de programmacommissie CDA Waddinxveen. 

Pieter Oudenaarden over zijn benoeming: ‘Ik kijk ernaar uit om aan de slag te gaan. In de afgelopen maanden heb ik in mijn contacten met de CHE de grote betrokkenheid en inzet van de CHE-medewerkers voor de hogeschool ervaren. Het is een eer dat ik daar binnenkort deel vanuit mag maken.’