Evita van Roest
  • Evita Roest

Evita Roest

Student SPH

 
Nicole van Roekel 1 okt

Nicole van Roekel

Student Communicatie

 
Jorre van Geerenstein 1 okt
  • Jorre van Geerenstein

Jorre van Geerenstein

Student Bedrijfskunde MER

 

19 oktober 2015 Opening ondernemingsjaar tweedejaars communicatiestudenten CHE

Op donderdag 29 oktober 2015 viert de academie Journalistiek & Communicatie van de Christelijke Hogeschool Ede (CHE) de start van het ondernemingsjaar van hun tweedejaarsstudenten van de opleiding Communicatie. Deze studenten hebben de afgelopen weken onder leiding van een externe coach uit het communicatievak gewerkt aan een bedrijfsplan voor hun eigen onderneming. Volgende week donderdag kunnen bedrijven kennis maken met de 14 zogenaamde studentcompanies. Gedurende het hele cursusjaar zijn de tweedejaars bezig met hun onderneming.

Tijdens het startmoment presenteren zeven studentcompanies zich op het hoofdpodium. Aansluitend is er een contactmoment met alle veertien studentcompanies en een borrel. De ondernemingen zijn actief in verschillende vakgebieden van het communicatievak: van het ontwerpen van folders, flyers, logo’s en andere communicatiemiddelen tot het ontwikkelen van websites en het uitvoeren van onderzoek.

Bedrijven uit Ede en omgeving worden van harte uitgenodigd om kennis te maken met de studentondernemingen. Op www.che.nl/studentonderneming presenteren de ondernemingen zich. Daar staat ook het volledige programma van het startmoment. Aanmelden is niet nodig.