Evita van Roest
  • Evita Roest

Evita Roest

Student SPH

 
Nicole van Roekel 1 okt

Nicole van Roekel

Student Communicatie

 
Jorre van Geerenstein 1 okt
  • Jorre van Geerenstein

Jorre van Geerenstein

Student Bedrijfskunde MER

 

10 september 2015 Open space bijeenkomst opleidingen Journalistiek en Communicatie CHE

Pensioneren staat zelden gelijk aan innoveren van een professie, maar als het Ton Veen, docent aan de Christelijke Hogeschool Ede (CHE), betreft hebben we te maken met de spreekwoordelijke uitzondering die de regel bevestigt. Zijn afscheid op 25 september 2015 gaat gepaard met een Open Space bijeenkomst waarvan de output gebruikt wordt in de vernieuwing van het curricula van de opleidingen Journalistiek en Communicatie van de hogeschool.

Aansluitend op de Open Space bijeenkomst vindt het onderdeel Bridge the Gaps plaats,  waarbij een aantal oud-studenten van de voorloper van de academie Journalistiek & Communicatie - de Evangelische School voor Journalistiek - geïnterviewd worden. O.a. Tijs van den Brink, Margriet van der Linden, Karel Müller en Ronald Westerbeek zijn aanwezig om o.l.v. meesterinterviewer Frénk van der Linden ondervraagd te worden naar hun idealen, diepere drijfveren en naar wat hen nu nog bindt.

Professionals op het vakgebied van journalistiek en communicatie en andere geïnteresseerden zijn van harte welkom om aanwezig te zijn op 25 september. Op www.che.nl/tonveen is er mogelijkheid tot aanmelding.