Evita van Roest
  • Evita Roest

Evita Roest

Student SPH

 
Nicole van Roekel 1 okt

Nicole van Roekel

Student Communicatie

 
Jorre van Geerenstein 1 okt
  • Jorre van Geerenstein

Jorre van Geerenstein

Student Bedrijfskunde MER

 

16 januari 2017 Open Dag op zaterdag 4 februari 2017

Wie wil jij zijn voor de wereld van morgen? Ontdek de mogelijkheden die de CHE biedt tijdens de Open Dag op zaterdag 4 februari 2017. De deuren staan open voor iedereen die kennis wil maken met de opleidingen, docenten en studenten. De bezoekers zijn van 10.00-15.00 uur welkom om sfeer te proeven en vragen te stellen.

Tijdens de Open Dag is er een doorlopend programma met ieder half uur een algemene opening door CvB’er Harmen van Wijnen. Vervolgens geven docenten en studenten een indruk van de opleidingen, de beroepen, de wijze van lesgeven en de praktijk. Daarnaast is er een uitgebreide markt met informatie over studiefinanciering, toelatingseisen en studentenverenigingen.

De negen voltijdopleidingen die de hogeschool biedt, zijn: Verpleegkunde, Leraar Basisonderwijs, Journalistiek, Communicatie, Social Work, Godsdienst Pastoraal Werk, Leraar Godsdienst / Levensbeschouwing, Human Resource Management en Bedrijfskunde MER.

 

Studiekeuzeworkshop ‘Durf te kiezen’

Ga in drie kwartier aan de slag met een aantal belangrijke richtlijnen voor jouw studiekeuze tijdens de workshop ‘Durf te kiezen’ onder leiding van Paulien Vervoorn, oud-student van de CHE en schrijfster van het boek Hartelijk getalenteerd. Zo kom je weer een stap dichter bij een goede studiekeuze.

 

Flexibele deeltijdopleidingen
Naast het programma voor de voltijdopleidingen is er een apart doorlopend programma gericht op deeltijdstudenten. De studies die de CHE in deeltijd aanbiedt zijn: Verpleegkunde, Leraar Basisonderwijs, Godsdienst Pastoraal Werk, Social Work en Leraar Godsdienst / Levensbeschouwing.

Het bezoekadres van de school is: Oude Kerkweg 100 in Ede. Mocht u deze Open Dag niet kunnen bezoeken, dan nodigen wij u uit voor de volgende Open Avond op dinsdag 21 maart 2017 (18.30-21.00 uur). Wanneer u meer informatie wilt over de hogeschool, kunt u ook kijken op onze website: www.che.nl of mailen naar info@che.nl. U kunt ons bereiken op het telefoonnummer 0318-696 300.

Aanmelden voor de Open Dag kan op de website www.che.nl/opendag.