Evita van Roest
  • Evita Roest

Evita Roest

Student SPH

 
Nicole van Roekel 1 okt

Nicole van Roekel

Student Communicatie

 
Jorre van Geerenstein 1 okt
  • Jorre van Geerenstein

Jorre van Geerenstein

Student Bedrijfskunde MER

 

26 oktober 2015 Open Dag op 7 november 2015

Wie wil jij zijn voor de wereld van morgen? Welke mogelijkheden heb je daarbij? Veel leerlingen zijn bezig met hun studiekeuze. Op zaterdag 7 november 2015 zet de Christelijke Hogeschool Ede (CHE) de deuren open van het geheel vernieuwde gebouw voor iedereen die kennis wil maken met de tien opleidingen, de docenten en studenten. De bezoekers zijn van 10.00 uur tot 15.00 uur welkom om sfeer te proeven en vragen te stellen.

Tijdens de Open Dag geven docenten en studenten een indruk van de opleidingen, de beroepen, de wijze van lesgeven en de praktijk. Daarnaast is er een uitgebreide informatiemarkt. Je kunt daarnaast deelnemen aan de workshop ‘Durf te kiezen’ van Paulien Vervoorn, oud-student van de CHE en schrijfster van het boek Hartelijk getalenteerd. In drie kwartier ga je met een aantal belangrijke richtlijnen voor je studiekeuze aan de slag. Zo kom je weer een stap dichter bij een goede studiekeuze.

Er wordt een doorlopend programma aangeboden tijdens de Open Dag. De tien opleidingen die de hogeschool biedt, zijn: Verpleegkunde, Leraar Basisonderwijs, Journalistiek, Communicatie, Maatschappelijk Werk & Dienstverlening, Sociaal Pedagogische Hulpverlening, Godsdienst Pastoraal Werk, Leraar Godsdienst/ Levensbeschouwing, Human Resource Management, Bedrijfskunde MER.

Kwaliteit en christelijke basis
Als je voor de CHE kiest, kies je voor kwaliteit. We vinden het belangrijk dat jij je talenten kan ontwikkelen en tot een betrokken professional wordt opgeleid. Verder heeft de CHE een duidelijke christelijke basis. De Bijbel is voor ons norm en inspiratiebron. Dit stempelt het omgaan met elkaar en ook het karakter van het onderwijs. De CHE heeft een plezierige en gastvrije studentengemeenschap. Aan de hogeschool studeren in totaal ruim 4200 studenten.

Het bezoekadres van de school is: Oude Kerkweg 100 in Ede. Mocht u deze Open Dag niet kunnen bezoeken, dan nodigen wij u uit voor de volgende Open Dag op zaterdag 30 januari 2016 (10.00-15.00 uur).