Evita van Roest
  • Evita Roest

Evita Roest

Student SPH

 
Nicole van Roekel 1 okt

Nicole van Roekel

Student Communicatie

 
Jorre van Geerenstein 1 okt
  • Jorre van Geerenstein

Jorre van Geerenstein

Student Bedrijfskunde MER

 

24 oktober 2016 Open Dag op 5 november 2016

Wie wil jij zijn voor de wereld van morgen? Welke mogelijkheden heb je daarbij? Veel leerlingen zijn bezig met hun studiekeuze. De Christelijke Hogeschool Ede opent 5 november 2016 haar deuren voor iedereen die kennis wil maken met de opleidingen, docenten en studenten. De bezoekers zijn van 10.00-15.00 uur welkom om sfeer te proeven en vragen te stellen.

Tijdens de Open Dag geven docenten en studenten een indruk van de opleidingen, de beroepen, de wijze van lesgeven en de praktijk. Daarnaast is er een uitgebreide markt met informatie over studiefinanciering, toelatingseisen en studentenverenigingen. Je kunt daarnaast deelnemen aan de workshop ‘Durf te kiezen’ van Paulien Vervoorn, oud-student van de CHE en schrijfster van het boek Hartelijk getalenteerd. In drie kwartier ga je met een aantal belangrijke richtlijnen voor je studiekeuze aan de slag. Zo kom je weer een stap dichter bij een goede studiekeuze.

 

Er wordt een doorlopend programma aangeboden tijdens de Open Dag. De negen opleidingen die de hogeschool biedt, zijn: Verpleegkunde, Leraar Basisonderwijs, Journalistiek, Communicatie, Social Work, Godsdienst Pastoraal Werk, Leraar Godsdienst/ Levensbeschouwing, Human Resource Management en Bedrijfskunde MER.

Tien keer de beste middelgrote hogeschool
De Christelijke Hogeschool Ede is dit jaar door de Keuzegids HBO 2017 verkozen als beste middelgrote hogeschool van Nederland. De opleidingen Bedrijfskunde MER, Sociaal Pedagogisch Hulpverlener en Human Research Management kregen het predicaat ‘topopleiding’. Als je voor de CHE kiest, kies je voor kwaliteit. We vinden het belangrijk dat jij je talenten kunt ontwikkelen en tot een betrokken professional wordt opgeleid.

Het bezoekadres van de school is: Oude Kerkweg 100 in Ede. Mocht u deze Open Dag niet kunnen bezoeken, dan nodigen wij u uit voor de volgende Open Avond op donderdag 8 december 2016 (18.30-21.00 uur).

 

Aanmelden voor de Open Dag kan op de website www.che.nl/opendag.