Evita van Roest
  • Evita Roest

Evita Roest

Student SPH

 
Nicole van Roekel 1 okt

Nicole van Roekel

Student Communicatie

 
Jorre van Geerenstein 1 okt
  • Jorre van Geerenstein

Jorre van Geerenstein

Student Bedrijfskunde MER

 

18 januari 2016 Open Dag 30 januari op Christelijke Hogeschool Ede

Wie wil jij zijn voor de wereld van morgen? Ontdek de mogelijkheden die de CHE biedt tijdens de Open Dag op zaterdag 30 januari 2016. De deuren staan open voor iedereen die kennis wil maken met de negen opleidingen, de docenten en de studenten. De bezoekers zijn van 10.00 uur tot 15.00 uur welkom om sfeer te proeven en vragen te stellen.

Tijdens de Open Dag geven docenten en studenten een indruk van de opleidingen, de beroepen, de wijze van lesgeven en de praktijk. Daarnaast is er een uitgebreide informatiemarkt met onder andere informatie over het leenstelsel. Ook kun je deelnemen aan de workshop ‘Durf te kiezen’ van Paulien Vervoorn, oud-student van de CHE en schrijfster van het boek Hartelijk getalenteerd. In drie kwartier ga je met een aantal belangrijke richtlijnen voor je studiekeuze aan de slag. Zo kom je weer een stap dichter bij een goede studiekeuze.

Er wordt een doorlopend programma aangeboden tijdens de Open Dag. De negen opleidingen die de hogeschool biedt, zijn: Verpleegkunde, Leraar Basisonderwijs, Journalistiek, Communicatie, Social Work ( SPH/MWD), Godsdienst Pastoraal Werk, Leraar Godsdienst/ Levensbeschouwing, Human Resource Management, Bedrijfskunde MER. Ook kun je een kijkje nemen in een woning op de Kenniscampus. Kijk voor meer informatie en aanmelden op www.che.nl/opendag.

Kwaliteit en christelijke basis

Als je voor de CHE kiest, kies je voor kwaliteit. Verder heeft de CHE een duidelijke christelijke basis. De Bijbel is voor ons norm en inspiratiebron. Dit stempelt het omgaan met elkaar en ook het karakter van het onderwijs. De CHE heeft een plezierige en gastvrije studentengemeenschap. Aan de hogeschool studeren in totaal ruim 4200 studenten. 

Mocht u deze Open Dag niet kunnen bezoeken, dan nodigen wij u uit voor de volgende Open Avond op dinsdag 15 maart 2016 (18.30-21.00 uur).