Evita van Roest
  • Evita Roest

Evita Roest

Student SPH

 
Nicole van Roekel 1 okt

Nicole van Roekel

Student Communicatie

 
Jorre van Geerenstein 1 okt
  • Jorre van Geerenstein

Jorre van Geerenstein

Student Bedrijfskunde MER

 

15 juni 2015 Open Avond op 18 juni 2015

Wat ga ik studeren en waar ga ik studeren? Veel leerlingen zijn bezig met hun studiekeuze. Op donderdag 18 juni 2015 zet de Christelijke Hogeschool Ede (CHE) haar deuren open voor iedereen die kennis wil maken met de tien opleidingen, de docenten en studenten. De bezoekers zijn van 18.30 uur tot 21.00 uur welkom om sfeer te proeven en vragen te stellen.

Tijdens de Open Avond geven docenten en studenten een indruk van de opleidingen, de beroepen, de wijze van lesgeven en de praktijk. Daarnaast is er een informatiemarkt. Er wordt een doorlopend programma aangeboden tijdens de Open Avond. De tien opleidingen die de hogeschool biedt, zijn: Verpleegkunde**, Leraar Basisonderwijs**, Journalistiek, Communicatie, Maatschappelijk Werk & Dienstverlening*, Sociaal Pedagogische Hulpverlening**, Godsdienst Pastoraal Werk***, Leraar Godsdienst/ Levensbeschouwing*, Human Resource Management, Bedrijfskunde MER. Kijk voor meer informatie en aanmelden op www.che.nl/opendag
* ook in deeltijd, ** ook in deeltijd en duaal,  *** ook in deeltijd en digitaal

Kwaliteit en christelijke basis

Als je voor de CHE kiest, kies je voor kwaliteit. Verder heeft de CHE een duidelijke christelijke basis. De Bijbel is voor ons de norm en inspiratiebron. Dit stempelt het omgaan met elkaar en ook het karakter van het onderwijs. De CHE heeft een plezierige en gastvrije studentengemeenschap. Aan de hogeschool studeren in totaal ruim 4200 studenten. 

Het bezoekadres van de school is: Oude Kerkweg 100 in Ede. Wanneer u meer informatie wilt over de hogeschool kunt u kijken op onze website of mailen naar info@che.nl. U kunt ons bereiken op het telefoonnummer 0318-696 300.