Evita van Roest
  • Evita Roest

Evita Roest

Student SPH

 
Nicole van Roekel 1 okt

Nicole van Roekel

Student Communicatie

 
Jorre van Geerenstein 1 okt
  • Jorre van Geerenstein

Jorre van Geerenstein

Student Bedrijfskunde MER

 

04 maart 2015 Open Avond op 17 maart 2015

Wie wil jij zijn voor de wereld van morgen? Ontdek de mogelijkheden die de CHE biedt tijdens de Open Avond op dinsdag 17 maart 2015. De deuren staan open voor iedereen die kennis wil maken met de tien opleidingen, de docenten en studenten. De bezoekers zijn van 18.30 uur tot 21.00 uur welkom om sfeer te proeven en vragen te stellen.

Tijdens de Open Avond geven docenten en studenten een indruk van de opleidingen, de beroepen, de wijze van lesgeven en de praktijk. Daarnaast is er een uitgebreide informatiemarkt.
Er wordt een doorlopend programma aangeboden tijdens de Open Avond. De tien opleidingen die de hogeschool biedt, zijn: Verpleegkunde**, Leraar Basisonderwijs**, Journalistiek, Communicatie, Maatschappelijk Werk & Dienstverlening*, Sociaal Pedagogische Hulpverlening**, Godsdienst Pastoraal Werk***, Leraar Godsdienst/ Levensbeschouwing*, Human Resource Management, Bedrijfskunde MER.
Kijk voor meer informatie en aanmelden op www.che.nl/opendag.
* ook in deeltijd, ** ook in deeltijd en duaal, *** ook in deeltijd en digitaal

Nieuwbouw
Dit is de eerste keer dat de nieuwbouw gebruikt wordt tijdens een Open Avond. Verschillende opleidingen geven er voorlichtingen en er zullen rondleidingen zijn. Op dit moment wordt ook het bestaande gebouw verbouwd, zodat dat ook aan de laatste eisen van het huidige onderwijs zal voldoen. De grande opening van de totale verbouwing wordt in 2015 verwacht.

Het bezoekadres van de school is: Oude Kerkweg 100 in Ede. Mocht u deze Open Avond niet kunnen bezoeken, dan nodigen wij u uit voor de volgende Open Avond op donderdag 23 april 2015 (18.30-21.00 uur).