Evita van Roest
  • Evita Roest

Evita Roest

Student SPH

 
Nicole van Roekel 1 okt

Nicole van Roekel

Student Communicatie

 
Jorre van Geerenstein 1 okt
  • Jorre van Geerenstein

Jorre van Geerenstein

Student Bedrijfskunde MER

 

26 mei 2016 Open Avond op 16 juni 2016

Wat ga ik studeren en waar ga ik studeren? Ben je er nog niet uit of wil je juist vroeg beginnen met oriënteren? Op donderdag 16 juni 2016 zet de Christelijke Hogeschool Ede (CHE) haar deuren open voor iedereen die kennis wil maken met de negen opleidingen, de docenten en studenten. De bezoekers zijn van 18.30 uur tot 21.00 uur welkom om sfeer te proeven en vragen te stellen.

Tijdens de Open Avond geven docenten en studenten een indruk van de opleidingen, de beroepen, de wijze van lesgeven en de praktijk. Daarnaast is er een informatiemarkt. Er wordt een doorlopend programma aangeboden tijdens de Open Avond. De negen opleidingen die de hogeschool biedt, zijn: Verpleegkunde, Leraar Basisonderwijs, Journalistiek, Communicatie, Social Work (SPH/MWD), Godsdienst Pastoraal Werk, Leraar Godsdienst/ Levensbeschouwing, Human Resource Management, Bedrijfskunde MER. Kijk voor meer informatie en aanmelden op www.che.nl/opendag.

Naast het reguliere programma voor de voltijd-opleidingen is er een apart doorlopend programma gericht op deeltijdstudenten (18.30-21.00 uur). De studies die de CHE in deeltijd aanbiedt zijn: Verpleegkunde, Leraar Basisonderwijs, Godsdienst Pastoraal Werk, Leraar Godsdienst/Levensbeschouwing en Social Work (SPH/MWD).

Kwaliteit en christelijke basis
Als je voor de CHE kiest, kies je voor kwaliteit. Verder heeft de CHE een duidelijke christelijke basis. De Bijbel is voor ons de norm en inspiratiebron. Dit stempelt het omgaan met elkaar en ook het karakter van het onderwijs. De CHE heeft een plezierige en gastvrije studentengemeenschap. Aan de hogeschool studeren in totaal ruim 4200 studenten.