Evita van Roest
  • Evita Roest

Evita Roest

Student SPH

 
Nicole van Roekel 1 okt

Nicole van Roekel

Student Communicatie

 
Jorre van Geerenstein 1 okt
  • Jorre van Geerenstein

Jorre van Geerenstein

Student Bedrijfskunde MER

 

02 maart 2016 Open Avond op 15 maart 2016

Wie wil jij zijn voor de wereld van morgen? Ontdek de mogelijkheden die de CHE biedt tijdens de Open Avond op dinsdag 15 maart 2016. De deuren staan open voor iedereen die kennis wil maken met de negen opleidingen, de docenten en studenten. De bezoekers zijn van 18.30 uur tot 21.00 uur welkom om sfeer te proeven en vragen te stellen.

Tijdens de Open Avond geven docenten en studenten een indruk van de opleidingen, de beroepen, de wijze van lesgeven en de praktijk. Daarnaast is er een uitgebreide informatiemarkt. Er wordt een doorlopend programma aangeboden tijdens de Open Avond. De negen opleidingen die de hogeschool biedt, zijn: Verpleegkunde, Leraar Basisonderwijs, Journalistiek, Communicatie, Social Work (SPH/MWD), Godsdienst Pastoraal Werk, Leraar Godsdienst/ Levensbeschouwing, Human Resource Management, Bedrijfskunde MER. Kijk voor meer informatie en aanmelden op www.che.nl/opendag.

Naast het reguliere programma voor de voltijd-opleidingen is er een apart doorlopend programma gericht op deeltijdstudenten (18.30-21.00 uur). De studies die de CHE in deeltijd aanbiedt zijn: Verpleegkunde, Leraar Basisonderwijs, Godsdienst Pastoraal Werk, Leraar Godsdienst/Levensbeschouwing en Social Work (SPH/MWD).

Het bezoekadres van de school is: Oude Kerkweg 100 in Ede. Mocht u deze Open Avond niet kunnen bezoeken, dan nodigen wij u uit voor de volgende Open Avond op donderdag 14 april 2016 (18.30-21.00 uur). Wanneer u meer informatie wilt over de hogeschool, kunt u ook kijken op onze website of mailen naar info@che.nl. U kunt ons bereiken op het telefoonnummer 0318-696 300.