Evita van Roest
  • Evita Roest

Evita Roest

Student SPH

 
Nicole van Roekel 1 okt

Nicole van Roekel

Student Communicatie

 
Jorre van Geerenstein 1 okt
  • Jorre van Geerenstein

Jorre van Geerenstein

Student Bedrijfskunde MER

 

16 januari 2017 Open avond Ad-opleiding Sociaal Werk in de Zorg op 25 januari in Dordrecht

Sinds september 2016 is de Christelijke Hogeschool Ede (CHE) ook de plek waar de Ad-opleiding Sociaal Werk in de Zorg gevolgd kan worden. Dat kan zowel in Ede als in Dordrecht. Geïnteresseerden die kennis willen maken met de tweejarige Ad-opleiding zijn van harte welkom op de Open Avond in Dordrecht op woensdag 25 januari 2017. Locatie voor deze avond is de Duurzaamheidsfabriek in Dordrecht.

Een Ad-opleiding ligt wat niveau betreft tussen het mbo en de hbo-bachelor en leidt in twee jaar naar een wettelijk erkend diploma. Zowel in Ede als in Dordrecht startte afgelopen september een groep van ruim 25 studenten met hun Ad-opleiding aan de CHE. De Ad-opleiding is een duale opleiding: studenten combineren het volgen van de studie met een baan. Per half jaar hebben de studenten 12 lesdagen, daarnaast werken zij minimaal 20 uur per week bij een zorginstelling.

De Open Avond in Dordrecht vindt tussen 18.30 - 21.00 uur plaats in de Duurzaamheidsfabriek in Dordrecht, Leerparkpromenade 50 / Maria Montessorilaan 50. De avond is opgedeeld in twee voorlichtingsrondes. De eerste ronde start om 19.00 uur, de tweede om 19.30 uur. Bezoekers zijn welkom vanaf 18.30 uur om te spreken met studenten, docenten en betrokken partners uit het werkveld.

Laat je gegevens achter en blijf op de hoogte!
Klik hier om je gegevens achter te laten. We houden je dan graag op de hoogte over de Ad-opleiding.