Evita van Roest
  • Evita Roest

Evita Roest

Student SPH

 
Nicole van Roekel 1 okt

Nicole van Roekel

Student Communicatie

 
Jorre van Geerenstein 1 okt
  • Jorre van Geerenstein

Jorre van Geerenstein

Student Bedrijfskunde MER

 

28 november 2016 Open Avond 8 december 2016

Wie wil jij zijn voor de wereld van morgen? Welke mogelijkheden heb je daarbij? Veel leerlingen zijn bezig met hun studiekeuze. De Christelijke Hogeschool Ede (CHE) opent donderdag 8 december 2016 haar deuren voor iedereen die kennis wil maken met de opleidingen, docenten en studenten. De bezoekers zijn van 18.30-21.00 uur welkom om sfeer te proeven en vragen te stellen.

Tijdens de Open Avond geven docenten en studenten een indruk van de opleidingen, de beroepen, de wijze van lesgeven en de praktijk. Daarnaast is er een uitgebreide markt met informatie over studiefinanciering, toelatingseisen en studentenverenigingen. Er wordt een doorlopend programma aangeboden tijdens de Open Avond. De negen opleidingen die de hogeschool biedt, zijn: Verpleegkunde, Leraar Basisonderwijs, Journalistiek, Communicatie, Social Work, Godsdienst Pastoraal Werk, Leraar Godsdienst / Levensbeschouwing, Human Resource Management en Bedrijfskunde MER.

Flexibele deeltijdopleidingen
Naast het reguliere programma voor de voltijdopleidingen is er een apart doorlopend programma gericht op deeltijdstudenten. De studies die de CHE in deeltijd aanbiedt zijn: Verpleegkunde, Leraar Basisonderwijs, Godsdienst Pastoraal Werk, Social Work en  Leraar Godsdienst / Levensbeschouwing.

Het bezoekadres van de school is: Oude Kerkweg 100 in Ede. Mocht u deze Open Avond niet kunnen bezoeken, dan nodigen wij u uit voor de volgende Open Dag op zaterdag 4 februari 2017 (10.00-15.00 uur). Wanneer u meer informatie wilt over de hogeschool, kunt u ook kijken op onze website: www.che.nl of mailen naar info@che.nl. U kunt ons bereiken op het telefoonnummer 0318-696 300.

Aanmelden voor de Open Avond kan op de website www.che.nl/opendag.