Evita van Roest
  • Evita Roest

Evita Roest

Student SPH

 
Nicole van Roekel 1 okt

Nicole van Roekel

Student Communicatie

 
Jorre van Geerenstein 1 okt
  • Jorre van Geerenstein

Jorre van Geerenstein

Student Bedrijfskunde MER

 

13 april 2015 Open Avond 23 april 2015 op de Christelijke Hogeschool Ede

Wat ga ik studeren en waar ga ik studeren? Veel leerlingen zijn bezig met hun studiekeuze. Op donderdagavond 23 april 2015 zet de Christelijke Hogeschool Ede (CHE) haar deuren open voor iedereen die kennis wil maken met de tien opleidingen, de docenten en studenten. De bezoekers zijn van 18.30 uur tot 21.00 uur welkom om sfeer te proeven en vragen te stellen.

Tijdens de Open Avond geven docenten en studenten een indruk van de opleidingen, de beroepen, de wijze van lesgeven en de praktijk. Daarnaast is er een informatiemarkt met meer informatie over studentenhuisvesting (Idealis), studentenverenigingen in Ede en Wageningen, studiekosten en studiefinanciering, cursusaanbod en post-hbo opleidingen van CHE-Transfer etc. Ook kunnen belangstellenden een studiekeuzetest doen. Er wordt een doorlopend programma aangeboden. De tien opleidingen die de hogeschool biedt, zijn: Verpleegkunde**, Leraar Basisonderwijs**, Journalistiek, Communicatie, Maatschappelijk Werk & Dienstverlening*, Sociaal Pedagogische Hulpverlening**, Godsdienst Pastoraal Werk***, Leraar Godsdienst/ Levensbeschouwing*, Human Resource Management, Bedrijfskunde MER.
* ook in deeltijd, ** ook in deeltijd en duaal, *** ook in deeltijd en digitaal

Leerlingen uit de regio kiezen voor deze hogeschool vanwege de kwaliteit, identiteit en persoonlijke begeleiding. Na de havo op CSG Het Streek in Ede koos Eline voor een hbo-opleiding op de CHE. Eline: ‘De sfeer op de CHE sprak me direct aan: de mensen waren open en vriendelijk. Ik waardeer het persoonlijk contact met de docenten, ik voel me geen nummer.’ Ze beveelt de CHE dan ook aan bij studiekiezers: ‘Het is een hogeschool met karakter en kwaliteit. Geen “onderwijsfabriek”, maar een school waar mensen je kennen en proberen verder te helpen.’

Kwaliteit en christelijke basis
De CHE staat bekend als een hogeschool die hoge eisen stelt aan de kwaliteit van het onderwijs.
Verder heeft de CHE een duidelijke christelijke basis. De Bijbel is voor ons norm en inspiratiebron. Dit stempelt het omgaan met elkaar en ook het karakter van het onderwijs. De CHE heeft een plezierige en gastvrije studentengemeenschap. Aan de hogeschool studeren in totaal 4.200 studenten.

Het bezoekadres van de school is: Oude Kerkweg 100 in Ede. Mocht u deze Open Avond niet kunnen bezoeken, dan nodigen wij u uit voor de volgende Open Avond op donderdag 18 juni 2015 (18.30-21.00 uur).