Evita van Roest
  • Evita Roest

Evita Roest

Student SPH

 
Nicole van Roekel 1 okt

Nicole van Roekel

Student Communicatie

 
Jorre van Geerenstein 1 okt
  • Jorre van Geerenstein

Jorre van Geerenstein

Student Bedrijfskunde MER

 

27 februari 2017 Open Avond 21 maart 2017

De Christelijke Hogeschool Ede (CHE) opent op dinsdag 21 maart 2017 haar deuren voor iedereen die kennis wil maken met de opleidingen, docenten en studenten. Bezoekers zijn van 18.30-21.00 uur welkom om sfeer te proeven en vragen te stellen.

De CHE biedt negen voltijd bachelor opleidingen, vijf deeltijd bachelor opleidingen en een Associate Degree, diverse masters, post-hbo’s, trainingen en cursussen op het gebied van Theologie, Zorg & Welzijn, Educatie, Mens & Organisatie en Journalistiek & Communicatie.

Tijdens de Open Avond is er een doorlopend programma waarin voorlichting wordt gegeven over studeren op de CHE. Docenten en studenten geven informatie over de opleidingen, de beroepen, de lessen en de praktijk. Op de uitgebreide markt krijg je bovendien informatie over o.a. studiekosten, toelatingseisen en studentenverenigingen.

Het bezoekadres van de CHE is Oude Kerkweg 100 in Ede. Meer informatie over de Christelijke Hogeschool Ede is te vinden op www.che.nl of neem contact op per mail: info@che.nl of telefoon: 0318-696 300.

Aanmelden voor de Open Avond kan via www.che.nl/opendag.