Evita van Roest
  • Evita Roest

Evita Roest

Student SPH

 
Nicole van Roekel 1 okt

Nicole van Roekel

Student Communicatie

 
Jorre van Geerenstein 1 okt
  • Jorre van Geerenstein

Jorre van Geerenstein

Student Bedrijfskunde MER

 

12 mei 2016 NSE: Tevredenheid CHE-studenten gestegen

De CHE scoort 4.05 op een schaal van 5 in de Nationale Studenten Enquête (NSE). Daarmee staat de CHE op 16 van de 17 onderzochte thema’s boven het landelijk gemiddelde en scoort de hogeschool op 16 van 17 onderwerpen hoger dan vorig jaar. De sfeer op de CHE krijgt zelfs een 4,44 van haar eigen studenten.

De hogere waardering is onder meer toe te schrijven aan de verbeterde studiefaciliteiten in onze vernieuwde huisvesting en de vernieuwde lesprogramma’s voor diverse opleidingen. Studenten zijn verder erg tevreden over aspecten als voorbereiding op je beroepsloopbaan en  de groepsgrootte waarin ze onderwijs krijgen. De opleidingen Communicatie en Journalistiek stegen wat tevredenheid betreft het hardst dit jaar met respectievelijk 4,3% en 9,3%.

We zijn als CHE dankbaar en blij met de positieve waardering van onze studenten. Er is afgelopen jaar hard gewerkt aan het op peil houden van onze kwaliteit en het is goed om de resultaten daarvan terug te zien in studenttevredenheid.

De NSE wordt jaarlijks gehouden onder alle studenten in Nederland en dient onder meer als basis voor de rankings van Keuzegids en Elsevier, die later dit jaar uitkomen.

De NSE-factsheet is te vinden op www.che.nl/nl-nl/over-de-che/kwaliteit-in-het-onderwijs