Evita van Roest
  • Evita Roest

Evita Roest

Student SPH

 
Nicole van Roekel 1 okt

Nicole van Roekel

Student Communicatie

 
Jorre van Geerenstein 1 okt
  • Jorre van Geerenstein

Jorre van Geerenstein

Student Bedrijfskunde MER

 

16 januari 2017 Nieuwe versie MijnCHE app

MijnCHE appAfgelopen dinsdag is de nieuwe versie van de CHE app beschikbaar gesteld (voor Android en iOS). In deze nieuwe versie van de CHE app zijn een aantal nieuwe functionaliteiten toegevoegd.
 
Roosters vernieuwd! 
Je kunt het rooster van je klas toevoegen. Ook het rooster van een docent of een specifiek vak kan je toevoegen. Blokuren worden nu ook niet meer als losse activiteiten getoond, maar als één geheel. De problemen met het rooster zijn inmiddels opgelost, mede door de komst van het nieuwe roostersysteem.

Docentafwezigheid
Je kunt zien welke docenten afwezig zijn door ziekte. 

​Notificatie bij docentafwezigheid 
​Je kunt instellen dat je een notificatie krijgt van docentafwezigheid zodra de docent voorkomt in jouw toegevoegde rooster. 

Cijfers
Bekijk je behaalde resultaten. 

​Notificatie bij nieuw cijfer (nieuw) 
​Je kunt instellen dat je een notificatie krijgt zodra er een nieuw cijfer is toegevoegd in IRIS en die dan ook zichtbaar is in de app. 

​Studievoortgangoverzicht (nieuw) 
In de MijnCHE app is naast het cijferoverzicht ook de studievoorgang toegevoegd. Je kunt dan in één oogopslag zien welk percentage je van de studie al (succesvol) hebt afgerond, het aantal punten dat je al behaald hebt, het aantal punten dat je nog moet halen om bijvoorbeeld de propedeuse of bachelor te halen en het gemiddelde resultaat tot nu toe van alle cursussen bij elkaar. 

​Les- en toetstijden (nieuw) ​
Ook kan je de les- en toetstijden van de verschillende opleidingen raadplegen. 

​Openingstijden (nieuw) 
Via het menu kan je ook het overzicht van openingstijden raadplegen, zoals de openingstijden van het CHE gebouw, het restaurant en het studiecentrum. 

Handige linkjes (nieuw)
In de MijnCHE app zijn de belangrijkste linkjes opgenomen, zoals een link naar Entree, CHE Webmail, Vrije werkplekken en Studentservice.