Evita van Roest
  • Evita Roest

Evita Roest

Student SPH

 
Nicole van Roekel 1 okt

Nicole van Roekel

Student Communicatie

 
Jorre van Geerenstein 1 okt
  • Jorre van Geerenstein

Jorre van Geerenstein

Student Bedrijfskunde MER

 

08 februari 2017 Michel Rog spreekt studenten Leraar Basisonderwijs toe tijdens diplomering

Woensdagavond 8 februari 2017 ontving een nieuwe lichting leerkrachten hun Bachelordiploma Leraar Basisonderwijs in de Oude Kerk van Ede. Michel Rog, woordvoerder Onderwijs voor het CDA in de Tweede Kamer, sprak hen toe.

Michiel Rog spreekt studenten toeMichel Rog: “Ik vind het ontzettend mooi om te zien dat deze studenten deel uitmaken van een nieuwe generatie pabo afgestudeerden die niet alleen voldoen aan de hoge cognitieve eisen die we vandaag de dag vragen van studenten, maar ook stevig zijn onderlegd op het gebied van levensbeschouwing, zingeving en morele dilemma's.  Dit is van groot belang om ook recht te doen aan de belangrijke burgerschapsopdracht van het onderwijs. Zij verdienen het vertrouwen van de overheid in plaats van steeds meer verstikkende wetten en regels.”

Na de toespraak hadden de studenten de mogelijkheid om de lerareneed uit te spreken. Vervolgens voegden ze hier nog een persoonlijke zin aan toe. Studenten kunnen zich met de eed vanuit hun hart te committeren aan een belofte van professionaliteit en integriteit. De diplomering werd afgesloten met een feestelijke receptie.