Evita van Roest
  • Evita Roest

Evita Roest

Student SPH

 
Nicole van Roekel 1 okt

Nicole van Roekel

Student Communicatie

 
Jorre van Geerenstein 1 okt
  • Jorre van Geerenstein

Jorre van Geerenstein

Student Bedrijfskunde MER

 

11 november 2014 Informatie over mbo-hbo routes

Wil jij na je mbo-opleiding doorstuderen, maar weet je nog niet zeker of studeren aan het hbo wat voor je is? Kom dan woensdag 26 november (10.00-14.00 uur) naar de Christelijke Hogeschool Ede (CHE) voor een Experience Day met speciale aandacht voor mbo’ers. Tijdens deze dag maak je kennis met de praktijk van een hbo- opleiding en is er alle ruimte om je vragen te stellen over studeren aan het hbo. Deze Experience Day organiseren wij voor al onze opleidingen. De opleidingen SPH, MWD, Pabo en Verpleegkunde bieden speciale mbo-hbo routes voor studenten met een verwante vooropleiding. Meer informatie en aanmelden via www.che.nl/experienceday.  Bekijk ook de flyer.

Mbo-hbo route Verpleegkunde
De CHE biedt mbo-verpleegkundigen (niveau 4) die werkzaam zijn in de zorg een 3-jarige mbo-hbo route Verpleegkunde. Deze route is mogelijk in een deeltijd- of duale variant. Met een hbo-opleiding kun je verder groeien in je vak en hierdoor heb je straks nog meer mogelijkheden. Steeds meer werkgevers vragen om hbo-opgeleide verpleegkundigen voor de zorg van morgen.
www.che.nl/verpleegkundembo  

Mbo-schakelroute Leraar Basisonderwijs
Meer verdieping na je opleiding Onderwijsassistent of Pedagogisch Werker Kinderopvang niveau-4? In de vierjarige mbo-route Leraar Basisonderwijs is in het eerste half jaar extra ondersteuning voor theoretische vakken: taal, rekenen en studievaardigheden om de overstap voor jou haalbaar te maken.
www.che.nl/mboroute  

Mbo-hbo route Sociaal Pedagogisch Hulpverlening en Maatschappelijk Werk & Dienstverlening
Met een goed aansluitend mbo 4 diploma kun je instromen in het tweede jaar. Wij bieden daarvoor een instroomtraject aan. In dit traject leg je zelfstandig een portfolio aan en voer je verschillende studieopdrachten uit. Ter ondersteuning bieden we je vijf lesavonden aan.
Let op: de uiterste aanmelddatum voor dit traject is 1 februari 2015. Vraag voor meer informatie de folder aan bij excieass@che.nl.  
Bekijk ook de site