Evita van Roest
  • Evita Roest

Evita Roest

Student SPH

 
Nicole van Roekel 1 okt

Nicole van Roekel

Student Communicatie

 
Jorre van Geerenstein 1 okt
  • Jorre van Geerenstein

Jorre van Geerenstein

Student Bedrijfskunde MER

 

26 oktober 2015 Feestelijke opening vernieuwde gebouw CHE

Op woensdag 28 oktober 2015 opent de Christelijke Hogeschool Ede (CHE) haar vernieuwde gebouw op feestelijke wijze. De bouwactiviteiten hebben ruim 1,5 jaar geduurd. 28 oktober staat in het teken van ‘Full Colour’. De veelkleurigheid van studenten, docenten en medewerkers is duidelijk zichtbaar in het bestaande verbouwde gebouw en de nieuwbouw.


Vanaf 17.00 uur zijn er speeches van Johan van der Ham (Raad van Bestuur Lelie Zorggroep), Thom de Graaf (voorzitter Vereniging Hogescholen) en Martine Noordegraaf (lector Jeugd & Gezin). Onder het genot van een ‘walking dinner’ krijgen relaties, alumni en familieleden van medewerkers de gelegenheid om door de gangen te lopen van de vernieuwde CHE. De feestelijke opening wordt afgesloten met een studentenfeest in combinatie met een foodfestival.

Eigentijds gehuisvest
De CHE is klaar voor de toekomst. Ton Bestebreur, College van Bestuur, verwoordt het als volgt: ,,De oplevering van ons gerenoveerde hoofdgebouw en de gerealiseerde nieuwbouw zijn een nieuwe mijlpaal in de historie van onze hogeschool. In het najaar van 2014 vierde de hogeschool haar 60-jarige bestaan. Er is een toekomst voor de CHE in Ede, in de Food Valley. Deze regio biedt ons tal van bedrijven en instellingen die meewerken aan onderzoek, stagiaires een praktijkplek bieden en afgestudeerden aan zich binden. Daarom staat er nu een prachtig nieuw gebouw en is de CHE weer voor vele jaren eigentijds gehuisvest, als vanouds stevig geworteld in de christelijke traditie, en zoals bekend leverancier van onderzoek en onderwijs van onomstotelijke kwaliteit."

Het programma op 28 oktober 2015
Op woensdag 28 oktober kunnen studenten, medewerkers en gasten letterlijk hun steentje bijdragen, door mee te werken aan het maken van mozaïekbanken die bij de entree komen te staan. Van 11.30-12.00 uur worden de namen van de beide gebouwen onthuld op een feestelijke manier. Aansluitend is er een gezamenlijke lunch, waarbij medewerkers en studenten aan lange kleurrijke tafels door het hele gebouw heen zitten.
Vanaf 17.00 uur mogen relaties, alumni en medewerkers en hun familieleden de vernieuwde CHE bewonderen. In de avond start er een speciaal foodfestival voor studenten. En daarna is er een housewarming party voor hen.